Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Sen hiç yorum yapmıyorsun yemek sayfamı nasıl buldun?
Güzel şeyler yspıyorsun çekim kalitesi bir tık daha iyi olsa kimse tutamaz seni. Birde imkanın var yerinde olsam youtube da kanal açardım yrmek kanalı :)

Güzel şeyler yspıyorsun çekim kalitesi bir tık daha iyi olsa kimse tutamaz seni. Birde imkanın var yerinde olsam youtube da kanal açardım yrmek kanalı :)
Cnm şu an için ev int yok. O yüzden video zor.. ama ilerde aklımda.. telimi de en kısa zmaanda değişicem inş bende farkındayım.. yapıcı yorumların için çok teşekkür ederim

seni gidi kaynana adayı seni
Valla ben ne etlisine ne sutlusune karışmam ikisi mutlu olsun yeter.
Kizlarinda damatlar iyi olursa hiç birseylerine karışmam yeter ki evlatlarım huzurlu olsun .

Vah gelin sanki yiyecek hediyeyi ortak kullanacaklar ne var jestc yapsanız
Ask olsun gardasim siz de iyice gaddar gorumce yaptiniz biziiyi geline canimi veririm kotuye gunahimi vermem amakotu olursa kardesimin hatrina gecistiririm ama hediyemi de vermem yani
Ayrica ben simdiden gelin icin alicaklarimizi bile dusunuyorum guzel olsun diye Allah gonlume gore gelin versin insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…