- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Hayırdır kuzu önemli bir şey yok inşallah
Ablam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.Hayırdır incecik hanım :)
Katılamadım da yarışlara ramazan sofrası bir türlü kısmet olamadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır kuzu önemli bir şey yok inşallah
Ablam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.Hayırdır incecik hanım :)
Bir deri bir kemik kaldımHayırdır incecik hanım :)
oy kuzum geçmiş olsun ablan için hayırlısı ile nasip etsin ALLAH.Ablam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.
SAHANESİN CANIMMinik Duduklu Tencere hanım, her fotoğrafıma laf ediyordunuz, profilime öncesi sonrası koydum bak
Amin canım, Allah razı olsunoy kuzum geçmiş olsun ablan için hayırlısı ile nasip etsin ALLAH.
basınız sagolsun ALLAH rahmet eylesin halana geride kalanlara sabr versin MEVLAM
Yaa Allah rahmet eylesin.. ablanda inş sağlıkla evladını kucağına alsın amin :)Ablam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.
Bende başladım bugünve açım hadi uyuyim :)Bir deri bir kemik kaldım
InsAllah birdahakini sağlıkla kucağına almak nasip olurYaa Allah rahmet eylesin.. ablanda inş sağlıkla evladını kucağına alsın amin :)
cnmm
Laf etmek ne haddimeMinik Duduklu Tencere hanım, her fotoğrafıma laf ediyordunuz, profilime öncesi sonrası koydum bak
gecmiş olsun inşallah allahim hayirlısiyla yeniden sevindiri sizleriAblam düşük yapıyordu, birkaç gün sonrada halam vefat etti.
Tmm cnm bekliyoruzcnmm
giremiyorum pazartesiden sora burdayim insallah
Günaydın kuzumGünaydın canısılar ,çikolatalar,bayram şekerlerim
Napıyon ballllGünaydın kuzum
İyidir kuzum çayı demledim kahvaltı hazirlayacagim biraz brunch a kaçtı gerçi geç kalktikNapıyon ballll
Bizde azönce yaptık ball olur öyle keyif kahvaltısı ohh afiyet bal şeker olsunİyidir kuzum çayı demledim kahvaltı hazirlayacagim biraz brunch a kaçtı gerçi geç kalktik
Sağol canımBizde azönce yaptık ball olur öyle keyif kahvaltısı ohh afiyet bal şeker olsun