Amin ablacım evet çok erkendi ama dinlemedi ki ayaklarını soktu arabalarını yıkadı filan canı da sıkılıyor diye inşallah iyileşir hemen. Allah beterinden korusun
Artık eşim de istemiyor onları kukrim iki kardeşler ama bikti usqndi yani esimde istemiyorum diyor açık açık
Kayınpeder de sürekli bizi suçlayarak bizim gidip ona baridmamizi istiyor
Çünkü sürekli eltimi savundular 10 yıldır ben hep kötüyüm
.çünkü ötekinin şerrinden korkuyorlar
Seviyorlar diyemem kaynım sürekli annesine babasına bağıran biri ektim de öyle korktukları için yapıyorlar bunu
Nevreste
ablam eşimin üzerine gitmedim ama kayınpeder öyle şeyler söyledi ki kendimi savunma hakkı doğdu bana savundugimudq da terbiyesizce kivirtma dedi bana
Daha konuşmadım zaten çünkü muhabbeti iğrenç bir şekilde devam ettirdi eşim de işaret etti boşver süs diye
Eşim bana destek olduğu için bu konuda o yüzden sinir oluyorlar eşim küçük olduğu için hep alttan aldı bu zamana kadar
Bıktım pislik muhabbetleri den inşallah sünnete de gelmezler
Her ailede öyle bir tane çıkıyor napican korkmak değil de siz daha anlayislisiniz diye size söylüyordur onlarda farkındadır ama işte evlat atsan atılmaz satsan satılmaz orta yolu bulmaya çalışıyordur.
Tabi söyledikleri hic olmamış kp in.
Orta yolu bulmak istese her iki tarafında kalaylar amaç bizim onlara itaat etmemizi istiyorlar çünkü eşim hep küçüğüm diye saygısızlık etmedi o kadar lafa rağmen ağzından tek kelime hakaret küfür çıkmadı eşimin çünkü ana baba hakkını bilen biri
Sırf bu düşünce ile zaten kötü davranmadi
Ama bizimm kinin iyi niyetli davranması hep suistimal edildi
Artık Allah a havale ettim
Dün eşime de dedim ben daha babanla konuşup ona baba demem haberi olsun dedim
Bana hayatım boyunca hakaret ve küfür eden kimse olmamıştı
Ben babamdan bile salak manyak kelimesi duymamış bir insanım çünkü