- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.971
- 698
BirTutamMutluluk20
Beni gecmissin kanki hızlı çıkış yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel gidiyor herkes tek sayıda halaOylama nasıl gidiyo? Ben daha karar veremedim..
İki oyu var çoğu kişinin bazıları üç beş olmuş.Oylama nasıl gidiyo? Ben daha karar veremedim..
Benim oyum var mı?Güzel gidiyor herkes tek sayıda hala
Ayy çok teşekkür ederim kim beş peki :)İki oyu var çoğu kişinin bazıları üç beş olmuş.
Seninde iki oyun var biri benden ellerine sağlık
Blue peri :))Ayy çok teşekkür ederim kim beş peki :)
Hangisi kimin bilmiyorim sıfır oy olan da var şimdi lahmacun birinci gidiyor ama bildirim le herşey alt üst olurBenim oyum var mı?
İyi diyelim iyi olsun tatsız başladı bu bayram inşallah güzel olur herşey sen nasılsın nasıl gidiyor tatilNasılsın kuzum
Hayırdır canım noldu.İyi diyelim iyi olsun tatsız başladı bu bayram inşallah güzel olur herşey sen nasılsın nasıl gidiyor tatil
Kayinpederke eşimle tartıştı yetmedi bana sardı bizim arabada geliyordum memlekete bizle tartışınca inmek istedi esimde indirdiHayırdır canım noldu.
Bizimkilerde dut yemeye gitmişler ben uyurken kalktım kimse yok
Bugün eve donucez Allah izin verirse :))
Yoğundur o kardeşler yeğenler felanJenna16 seni merak ettim iyi misin
Uuu kötü olmuş neyse hadi molan bitmiş sonra konuşuruz :)Kayinpederke eşimle tartıştı yetmedi bana sardı bizim arabada geliyordum memlekete bizle tartışınca inmek istedi esimde indirdi
Küfürler havada uçuştu
Esimde bende hiç ses cikartmadik onlardan ayrı geldi k
Hasta olmasın da yoğun olsun :))Yoğundur o kardeşler yeğenler felan
Allah bildiği gibi yapsın eşimin moraliniz al aşağı ettiler ://Uuu kötü olmuş neyse hadi molan bitmiş sonra konuşuruz :)
Allah a emanet ol
Öyledir öyledir inşallah :))Hasta olmasın da yoğun olsun :))