- 24 Haziran 2015
- 39.909
- 154.646
- 598
İki idi zaten kız o :)retro_hippo an itibari ile iki oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki idi zaten kız o :)retro_hippo an itibari ile iki oldun
Neden böyle yaparlar anlamam sen karışma bnece ama boşver sonuçta onun babası o affederAllah bildiği gibi yapsın eşimin moraliniz al aşağı ettiler ://
Affedilmez şeyler söyledi ben affetmem doğrusu o ne yapar bilmem ama bı işin sonu yok yaniNeden böyle yaparlar anlamam sen karışma bnece ama boşver sonuçta onun babası o affeder
Amin canım geçmiş olsun hepinize bazen geldimi üst üste gelir .Sağolasınız canım ❤ Valla eşim Tuna ben sanırım hasta oluyoruz birimizin boğazı şiş birimizin ateşi var birimiz öksürüyor gözüme bşy kaçtı sabahtan beri batıyor çıkmadı da neyse görünürde bşy de yok bütün aksilikler bizi buldu diyebilirim Allah beterinden korusun tabi ki
Ne derdi varmış ki bayram günüAffedilmez şeyler söyledi ben affetmem doğrusu o ne yapar bilmem ama bı işin sonu yok yani
Allah kolaylık versin canımCanım misafirlerim var yoğunum
KlasikçisinMercimek çorbası karnıyarık ve künefeye verdim oyumu kızlar başarılar
Sen sakın eşinin üzerine gitme canım kabak başına patlamasın bırak kendileri halletsinKayinpederke eşimle tartıştı yetmedi bana sardı bizim arabada geliyordum memlekete bizle tartışınca inmek istedi esimde indirdi
Küfürler havada uçuştu
Esimde bende hiç ses cikartmadik onlardan ayrı geldi k
Hangileri eksik kolaj yapmayanların resim tek canım diğerleri iki taneGorsel fotograflari eksik m8 sadece bende mi oyle gozukuyor kizlar
Valla öyle oluyor canım apar topar geldik doktora acilde o kadar doluydu ki Allah şifa versin herkese Tuna da enfeksiyon başlangıcı varmış antibiyotik başladık bende de Boğaz enfeksiyonu iğne yedim antibiyotik başladık Allah beterinden korusun Çok suyla oynadı köyde ya engel olamadım havada sıcak diye bşy olmaz dedm ama Sudan kaptı sanırım mikrobuAmin canım geçmiş olsun hepinize bazen geldimi üst üste gelir .
Rabbim şifa versin canım aslında su ile oynamak için daha erkenAma çocuk engel olunmuyor.Valla öyle oluyor canım apar topar geldik doktora acilde o kadar doluydu ki Allah şifa versin herkese Tuna da enfeksiyon başlangıcı varmış antibiyotik başladık bende de Boğaz enfeksiyonu iğne yedim antibiyotik başladık Allah beterinden korusun Çok suyla oynadı köyde ya engel olamadım havada sıcak diye bşy olmaz dedm ama Sudan kaptı sanırım mikrobu
Amin ablacım evet çok erkendi ama dinlemedi ki ayaklarını soktu arabalarını yıkadı filan canı da sıkılıyor diye inşallah iyileşir hemen. Allah beterinden korusunRabbim şifa versin canım aslında su ile oynamak için daha erkenAma çocuk engel olunmuyor.
Allah kolaylık versin canım
Eltimle sorun yaşamıştık eski meseleSen sakın eşinin üzerine gitme canım kabak başına patlamasın bırak kendileri halletsin
Her ailede öyle bir tane çıkıyor napican korkmak değil de siz daha anlayislisiniz diye size söylüyordur onlarda farkındadır ama işte evlat atsan atılmaz satsan satılmaz orta yolu bulmaya çalışıyordur.Eltimle sorun yaşamıştık eski mesele
Artık eşim de istemiyor onları kukrim iki kardeşler ama bikti usqndi yani esimde istemiyorum diyor açık açık
Kayınpeder de sürekli bizi suçlayarak bizim gidip ona baridmamizi istiyor
Çünkü sürekli eltimi savundular 10 yıldır ben hep kötüyüm
.çünkü ötekinin şerrinden korkuyorlar
Seviyorlar diyemem kaynım sürekli annesine babasına bağıran biri ektim de öyle korktukları için yapıyorlar bunu
Nevreste ablam eşimin üzerine gitmedim ama kayınpeder öyle şeyler söyledi ki kendimi savunma hakkı doğdu bana savundugimudq da terbiyesizce kivirtma dedi bana
Daha konuşmadım zaten çünkü muhabbeti iğrenç bir şekilde devam ettirdi eşim de işaret etti boşver süs diye
Eşim bana destek olduğu için bu konuda o yüzden sinir oluyorlar eşim küçük olduğu için hep alttan aldı bu zamana kadar
Bıktım pislik muhabbetleri den inşallah sünnete de gelmezler