• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Neden böyle yaparlar anlamam sen karışma bnece ama boşver sonuçta onun babası o affeder
Affedilmez şeyler söyledi ben affetmem doğrusu o ne yapar bilmem ama bı işin sonu yok yani :(

Sağolasınız canım ❤ Valla eşim Tuna ben sanırım hasta oluyoruz birimizin boğazı şiş birimizin ateşi var birimiz öksürüyor gözüme bşy kaçtı sabahtan beri batıyor çıkmadı da neyse görünürde bşy de yok bütün aksilikler bizi buldu diyebilirim 🥺 Allah beterinden korusun tabi ki 🤲🏻
Amin canım 💕 geçmiş olsun hepinize bazen geldimi üst üste gelir .

Kayinpederke eşimle tartıştı yetmedi bana sardı bizim arabada geliyordum memlekete bizle tartışınca inmek istedi esimde indirdi

Küfürler havada uçuştu :olamaz:

Esimde bende hiç ses cikartmadik onlardan ayrı geldi k
:olamaz:Sen sakın eşinin üzerine gitme canım kabak başına patlamasın bırak kendileri halletsin:60:

Amin canım 💕 geçmiş olsun hepinize bazen geldimi üst üste gelir .
Valla öyle oluyor canım apar topar geldik doktora acilde o kadar doluydu ki Allah şifa versin herkese Tuna da enfeksiyon başlangıcı varmış antibiyotik başladık bende de Boğaz enfeksiyonu iğne yedim antibiyotik başladık🥺 Allah beterinden korusun🤲🏻 Çok suyla oynadı köyde ya engel olamadım havada sıcak diye bşy olmaz dedm ama Sudan kaptı sanırım mikrobu 🥺

Valla öyle oluyor canım apar topar geldik doktora acilde o kadar doluydu ki Allah şifa versin herkese Tuna da enfeksiyon başlangıcı varmış antibiyotik başladık bende de Boğaz enfeksiyonu iğne yedim antibiyotik başladık🥺 Allah beterinden korusun🤲🏻 Çok suyla oynadı köyde ya engel olamadım havada sıcak diye bşy olmaz dedm ama Sudan kaptı sanırım mikrobu 🥺
Rabbim şifa versin canım aslında su ile oynamak için daha erken:(Ama çocuk engel olunmuyor.

Rabbim şifa versin canım aslında su ile oynamak için daha erken:KK43:Ama çocuk engel olunmuyor.
Amin ablacım evet çok erkendi ama dinlemedi ki ayaklarını soktu arabalarını yıkadı filan canı da sıkılıyor diye inşallah iyileşir hemen. Allah beterinden korusun 🤲🏻

Allah kolaylık versin canım
:olamaz:Sen sakın eşinin üzerine gitme canım kabak başına patlamasın bırak kendileri halletsin:KK60:
Eltimle sorun yaşamıştık eski mesele

Artık eşim de istemiyor onları kukrim iki kardeşler ama bikti usqndi yani esimde istemiyorum diyor açık açık

Kayınpeder de sürekli bizi suçlayarak bizim gidip ona baridmamizi istiyor

Çünkü sürekli eltimi savundular 10 yıldır ben hep kötüyüm
.çünkü ötekinin şerrinden korkuyorlar

Seviyorlar diyemem kaynım sürekli annesine babasına bağıran biri ektim de öyle korktukları için yapıyorlar bunu

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ablam eşimin üzerine gitmedim ama kayınpeder öyle şeyler söyledi ki kendimi savunma hakkı doğdu bana savundugimudq da terbiyesizce kivirtma dedi bana :KK57:

Daha konuşmadım zaten çünkü muhabbeti iğrenç bir şekilde devam ettirdi eşim de işaret etti boşver süs diye

Eşim bana destek olduğu için bu konuda o yüzden sinir oluyorlar eşim küçük olduğu için hep alttan aldı bu zamana kadar

Bıktım pislik muhabbetleri den inşallah sünnete de gelmezler 😡

Eltimle sorun yaşamıştık eski mesele

Artık eşim de istemiyor onları kukrim iki kardeşler ama bikti usqndi yani esimde istemiyorum diyor açık açık

Kayınpeder de sürekli bizi suçlayarak bizim gidip ona baridmamizi istiyor

Çünkü sürekli eltimi savundular 10 yıldır ben hep kötüyüm
.çünkü ötekinin şerrinden korkuyorlar

Seviyorlar diyemem kaynım sürekli annesine babasına bağıran biri ektim de öyle korktukları için yapıyorlar bunu

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ablam eşimin üzerine gitmedim ama kayınpeder öyle şeyler söyledi ki kendimi savunma hakkı doğdu bana savundugimudq da terbiyesizce kivirtma dedi bana :KK57:

Daha konuşmadım zaten çünkü muhabbeti iğrenç bir şekilde devam ettirdi eşim de işaret etti boşver süs diye

Eşim bana destek olduğu için bu konuda o yüzden sinir oluyorlar eşim küçük olduğu için hep alttan aldı bu zamana kadar

Bıktım pislik muhabbetleri den inşallah sünnete de gelmezler 😡
Her ailede öyle bir tane çıkıyor napican korkmak değil de siz daha anlayislisiniz diye size söylüyordur onlarda farkındadır ama işte evlat atsan atılmaz satsan satılmaz orta yolu bulmaya çalışıyordur.
Tabi söyledikleri hic olmamış kp in.

Back