Merhaba canım nasılsınızHayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım nasılsınızHayırlı geceler
Amin inşallah canımBayram geldi geçti: )
Rabbim tekrarını görmeyi nasip etsin
İyiyim canım, sen nasılsın?Hayırlı geceler canım nasılsınız nasıl gidiyor
İyiyim canım, aynı. Artık dogum agrıların başladı gibi. Arada bel agrısı kasık ağrısı oluyor. Yarın bi degişiklik pikniğe gidecegiz. Malum bidaha gidemem. Sen nasılsın? :)Merhaba canım nasılsınız
Olsun canım herkes yerinde sagolsunda varsın uzak olsun birazİyiyim canım, sen nasılsın?
Herşey yolunda, bayram bayram gibi geçmiyor bizde. Gurbet ellerde bu kadar oluyor.
Kayınpeder in 1 kürü kaldı, dogumda bitiyor. Gidecek onlarda. Bende doktorun izinden gelmesini bekliyorum. Muayne olacağım
cok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinSağolasınız canım ❤ Valla eşim Tuna ben sanırım hasta oluyoruz birimizin boğazı şiş birimizin ateşi var birimiz öksürüyor gözüme bşy kaçtı sabahtan beri batıyor çıkmadı da neyse görünürde bşy de yok bütün aksilikler bizi buldu diyebilirim Allah beterinden korusun tabi ki
kendime oy vererek 3 oldum@BirTutamMutluluk20 kıyasıya bir mücadele ediyoruz kanki bakalım önce hangimiz 2 olacak
Burdayım ablacım nasılsınHayırlı akşamlar kimse yok mu
Maşaallah canım bayağı olmuşİyiyim canım, aynı. Artık dogum agrıların başladı gibi. Arada bel agrısı kasık ağrısı oluyor. Yarın bi degişiklik pikniğe gidecegiz. Malum bidaha gidemem. Sen nasılsın? :)
İnşaallah canım, herşeyin hayırlısı dedigin gibi.Olsun canım herkes yerinde sagolsunda varsın uzak olsun biraz
Bitisi iyi olmuş inşallah şifa bulur kp de.
Az kalmış seninde hayırlısı ile sağlıkla gelsin büyüsün inşallah
Merhaba canım nasılsıncok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin
kendime oy vererek 3 oldum
Burdayım ablacım nasılsın ❤
Burda urfada özelde yapacağım. Annemle babam gelecek doguma. Öyle böyle son düzlüğe girdikMaşaallah canım bayağı olmuş
Doğumu nerede yapacaksın:)
Şükür ablacım bayram boyu girip girip oylamaya baktım bayram ziyareti yaptık bigün annemde bi gün kv mde kaldık bugun evimizdeyiz şükürMerhaba canım nasılsın
Hayırlı olsun insallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBurda urfada özelde yapacağım. Annemle babam gelecek doguma. Öyle böyle son düzlüğe girdik
Amin canım, sagolasın. Allah razı olsunHayırlı olsun insallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İyi o zaman canım yalnız olmazsınız:)Burda urfada özelde yapacağım. Annemle babam gelecek doguma. Öyle böyle son düzlüğe girdik
Amin insallah cümlemizdenAmin canım, sagolasın. Allah razı olsun
Bayramda oylama biraz hareketsiz geçer bayram sonu hatta bildirim gittikten sonra biraz hızlanır:)Şükür ablacım bayram boyu girip girip oylamaya baktım bayram ziyareti yaptık bigün annemde bi gün kv mde kaldık bugun evimizdeyiz şükür
Burda evet, 6.kür 5 temmuzda bitecek. Ped cekilip gidecekler artık. Onlara da yetti, bize de. Çok zor, Rabbim nerde hasta varsa acil şifalar versinİyi o zaman canım yalnız olmazsınız:)
Maşaallah zaman akıp gitti daha dün gibi:)
Kayınvaliden doğumda burada olacak mı:)
Amin canım benim hasta bakmak çok zor...Burda evet, 6.kür 5 temmuzda bitecek. Ped cekilip gidecekler artık. Onlara da yetti, bize de. Çok zor, Rabbim nerde hasta varsa acil şifalar versin
Bayağı hareketsizdi artık bakalım hayırlısı ile kim kazanacakBayramda oylama biraz hareketsiz geçer bayram sonu hatta bildirim gittikten sonra biraz hızlanır:)
İyi çok şükür geçirmişsiniz:)Biz bayramı pek bilmedik normal günler gibi geldi geçti:)