• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Hayırlı geceler canım nasılsınız nasıl gidiyor 😍
İyiyim canım, sen nasılsın?
Herşey yolunda, bayram bayram gibi geçmiyor bizde. Gurbet ellerde bu kadar oluyor.
Kayınpeder in 1 kürü kaldı, dogumda bitiyor. Gidecek onlarda. Bende doktorun izinden gelmesini bekliyorum. Muayne olacağım

İyiyim canım, sen nasılsın?
Herşey yolunda, bayram bayram gibi geçmiyor bizde. Gurbet ellerde bu kadar oluyor.
Kayınpeder in 1 kürü kaldı, dogumda bitiyor. Gidecek onlarda. Bende doktorun izinden gelmesini bekliyorum. Muayne olacağım
Olsun canım herkes yerinde sagolsunda varsın uzak olsun biraz ❤️
Bitisi iyi olmuş inşallah şifa bulur kp de.
Az kalmış seninde hayırlısı ile sağlıkla gelsin büyüsün inşallah💕

Sağolasınız canım ❤ Valla eşim Tuna ben sanırım hasta oluyoruz birimizin boğazı şiş birimizin ateşi var birimiz öksürüyor gözüme bşy kaçtı sabahtan beri batıyor çıkmadı da neyse görünürde bşy de yok bütün aksilikler bizi buldu diyebilirim 🥺 Allah beterinden korusun tabi ki 🤲🏻
cok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin 🤗
@BirTutamMutluluk20 kıyasıya bir mücadele ediyoruz kanki :rolleyes: bakalım önce hangimiz 2 olacak :KK70:
kendime oy vererek 3 oldum 😂😂😂
Hayırlı akşamlar kimse yok mu:KK200: :KK36:
Burdayım ablacım nasılsın 🤗❤️

İyiyim canım, aynı. Artık dogum agrıların başladı gibi. Arada bel agrısı kasık ağrısı oluyor. Yarın bi degişiklik pikniğe gidecegiz. Malum bidaha gidemem. Sen nasılsın? :)
Maşaallah canım bayağı olmuş:60:
Doğumu nerede yapacaksın:)

Olsun canım herkes yerinde sagolsunda varsın uzak olsun biraz ❤️
Bitisi iyi olmuş inşallah şifa bulur kp de.
Az kalmış seninde hayırlısı ile sağlıkla gelsin büyüsün inşallah💕
İnşaallah canım, herşeyin hayırlısı dedigin gibi.

Burda urfada özelde yapacağım. Annemle babam gelecek doguma. Öyle böyle son düzlüğe girdik 😂
İyi o zaman canım yalnız olmazsınız:)
Maşaallah zaman akıp gitti daha dün gibi:)
Kayınvaliden doğumda burada olacak mı:)

Şükür ablacım bayram boyu girip girip oylamaya baktım bayram ziyareti yaptık bigün annemde bi gün kv mde kaldık bugun evimizdeyiz şükür 🥳🥳
Bayramda oylama biraz hareketsiz geçer bayram sonu hatta bildirim gittikten sonra biraz hızlanır:)
İyi çok şükür geçirmişsiniz:)Biz bayramı pek bilmedik normal günler gibi geldi geçti:)

İyi o zaman canım yalnız olmazsınız:)
Maşaallah zaman akıp gitti daha dün gibi:)
Kayınvaliden doğumda burada olacak mı:)
Burda evet, 6.kür 5 temmuzda bitecek. Ped cekilip gidecekler artık. Onlara da yetti, bize de. Çok zor, Rabbim nerde hasta varsa acil şifalar versin

Burda evet, 6.kür 5 temmuzda bitecek. Ped cekilip gidecekler artık. Onlara da yetti, bize de. Çok zor, Rabbim nerde hasta varsa acil şifalar versin
Amin canım benim hasta bakmak çok zor...
İyi çok şükür.Demek böylesi hayırlıymış senin hamileliğin onların hastalığı birbirinize destek olarak geçecekmiş.

Bayramda oylama biraz hareketsiz geçer bayram sonu hatta bildirim gittikten sonra biraz hızlanır:)
İyi çok şükür geçirmişsiniz:)Biz bayramı pek bilmedik normal günler gibi geldi geçti:)
Bayağı hareketsizdi artık bakalım hayırlısı ile kim kazanacak 🤗
Burdada pek bi hava yoktu annemler ilk gün öğlen izmire gitti eşimin iki amcalarıda tatile gitti biz bi yere gidemedik bi gün sadece merinosa gidip bisiklet sürdük tabi ben sürebildim denilebilirse 🤣🤣

Back