• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
IMG_20190604_1557422.png

asker mi polis mi eşin rabbim yardımcıları olsun hanig bölgeye çıktı Allah hayırlısını versin inşaallah
bugün komşularla kalabalık bir iftar yemeği yedik harikaydı canımın içi yarın yolculuk var ben bu saat oldu camasirla uğraşıyorum her yeri temizledim pakladin bu sefer oğlan başladı kusmaya :eek:lamaz

Camasirdan kirtulirsam valizi toplayacağım inşallah 4 gün falan mekleketteyiz tabi bunun bir günü eşimi n köyünde geçecek muhtemelen ama oğlan hasta olursa kalmak istemem

Eşimin sülale çok titiz :KK43: habire kusan çocukla yapamam oralarda :KK43:
Asker canım Trabzon’a gidiyoruz ☺️

İyi akşamlar hanımlar❤️ üşüttüm mü ne sol bademciğim acıyor beyaz bşy var şiş gibi yutkunurken acıyor soğuk dokunacak bşy de yiyip içmedim bi kiraz yemiştim dolaptan azıcık o mu dokundu ne mikrop mu kaptım anlamadım yarın dönüyorum eve geçmezse doktora gideceğim bende mecburen inşllah Tuna hasta olmaz oda baya açıldı saçıldı köyde :KK17:

İyi akşamlar hanımlar❤ üşüttüm mü ne sol bademciğim acıyor beyaz bşy var şiş gibi yutkunurken acıyor soğuk dokunacak bşy de yiyip içmedim bi kiraz yemiştim dolaptan azıcık o mu dokundu ne mikrop mu kaptım anlamadım yarın dönüyorum eve geçmezse doktora gideceğim bende mecburen inşllah Tuna hasta olmaz oda baya açıldı saçıldı köyde :KK17:
Çok geçmiş olsun canım :KK68:

İyi akşamlar hanımlar❤ üşüttüm mü ne sol bademciğim acıyor beyaz bşy var şiş gibi yutkunurken acıyor soğuk dokunacak bşy de yiyip içmedim bi kiraz yemiştim dolaptan azıcık o mu dokundu ne mikrop mu kaptım anlamadım yarın dönüyorum eve geçmezse doktora gideceğim bende mecburen inşllah Tuna hasta olmaz oda baya açıldı saçıldı köyde :KK17:
Geçmiş olsun canım koruyun kendinizi hava biraz esiyor burda da bende usudum bu akşam :)

Back