Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ooh ne güzel sevindim eglenmene annene mi yolculuk :))benim oğlan da kustu bu akşam ya ama midesi çok karıştı ondan sanırım
Eşimin sülale benim sülale aynı yerde ilk eş tarafı sonra benim taraf hem böyle oldu mu ben annemxe daha çok duruyorum

Kız iyilesmisti bu gece de oğlan başladı kismaya :// kısma ile başlıyor sonra ishal sonra ateş oluyor kizin bugün 4. Günü hala toparlanmadi ishal i gün içinde iki kez istifra etti ilk gün nerdey 20-25 kere

Kız iyilesmisti bu gece de oğlan başladı kismaya :// kısma ile başlıyor sonra ishal sonra ateş oluyor kizin bugün 4. Günü hala toparlanmadi ishal i gün içinde iki kez istifra etti ilk gün nerdey 20-25 kere
Aa çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyin Rota virüs olmasın da Dr ne dedi yazık yavrum ne canı varki o kadar kusmaya

Aa çok geçmiş olsun canım ihmal etmeyin Rota virüs olmasın da Dr ne dedi yazık yavrum ne canı varki o kadar kusmaya
Doktor yediği bişey dokunmuştur dedi tahlil bile yapmadı :// şimdi bu aynı şey mi bilmiyorum inşallah tek seferlik tır aynı olmaz ://

Eşimin sülale bin bir kısmı köyde benimkiler merkezde hem çarşı pazar yaparız bayram sonrası :))
Çok güzel canım ne mutlu Allah uzun ömür versin ailenize daha nice bayramlara kavusun birlikte inşallah

Doktor yediği bişey dokunmuştur dedi tahlil bile yapmadı :// şimdi bu aynı şey mi bilmiyorum inşallah tek seferlik tır aynı olmaz ://
Inşallah canım Dr da ilginçmis sanki köydeki otçu teyze tahlilsiz karar vermiş

Çok güzel canım ne mutlu Allah uzun ömür versin ailenize daha nice bayramlara kavusun birlikte inşallah
amin inşallah canım hepimiz inşallah
Inşallah canım Dr da ilginçmis sanki köydeki otçu teyze tahlilsiz karar vermiş
Doktor çok eski bir doktor elle muayene ile sıvı kaybının olmadigina bile karar verdi

Normalde ona goturmiyorim bizim doktor bayram iznine ayrılmıştı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…