- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
Bırakma nevoş ya yıllarım bdv.de geçti.Yaparsın canım bundan sonra seni bırakmayız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakma nevoş ya yıllarım bdv.de geçti.Yaparsın canım bundan sonra seni bırakmayız:)
O zaman sıra bize gelmiş:)Bırakma nevoş ya yıllarım bdv.de geçti.
Hayırlı bayramlar canımŞimdiden hayırlı bayramlar dilerim kızlar ❤❤❤❤
Evet ya bayağı varmış.Akıllarda tek soru şuan
Daha varmış ama
O zaman sıra bize gelmiş:)
Sağol canım sanada hayırlı bayramlarŞimdiden hayırlı bayramlar dilerim kızlar ❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim canımSağol canım sanada hayırlı bayramlar ❤
Teşekkür ederim ablacığımHayırlı bayramlar canım
Hiç sorma uykudan eser yok bizde de :))Ramazanla bütün uyku düzenim altüst oldu. Uyumam lazım şu an. Cin gibiyim
Ben genelde hep öyleyim yaz geldi ,okul kapansın hiç uyumam:)Ramazanla bütün uyku düzenim altüst oldu. Uyumam lazım şu an. Cin gibiyim
Ben erken yat erken kalkcıyım. Altı altı buçuk gibi uyanırım normalde.Ben genelde hep öyleyim yaz geldi ,okul kapansın hiç uyumam:)
Bende bu yıl hep öyle kalktım.Çocuklar okula erken gittiler :)Bende oğlumla çıktım bazen geç geldim:)Uykusuz olarak ve yıl sonu bağışıklığı düşürerek gezindim:)Geç yatma alışkanlığımdan vazgeçemiyorum:)Ben erken yat erken kalkcıyım. Altı altı buçuk gibi uyanırım normalde.
Rahat oluyor okul bitince :))Ben genelde hep öyleyim yaz geldi ,okul kapansın hiç uyumam:)
Aynen ya bitsin rahatlayalım:)Saat kurmadan yatmak istiyorum:)Rahat oluyor okul bitince :))
Aynnen bende :)) ay benimde bir sınavım var kaçında acaba haberimde yok :))Aynen ya bitsin rahatlayalım:)Saat kurmadan yatmak istiyorum:)
Ben geç yatıp geç uyanınca tüm günü baygın yorgun geçiriyorum. Sanırım bünye ile alakalı. Kahve filanda ayıltmıyor. Leyla leyla geziyorum ofiste. Bir ara bende gececiydim. Nasıl dayanıyormuşum diyorum. Gençlik vardı tabi o zamanBende bu yıl hep öyle kalktım.Çocuklar okula erken gittiler :)Bende oğlumla çıktım bazen geç geldim:)Uykusuz olarak ve yıl sonu bağışıklığı düşürerek gezindim:)Geç yatma alışkanlığımdan vazgeçemiyorum:)
Açıköğretim mi canım:)Aynnen bende :)) ay benimde bir sınavım var kaçında acaba haberimde yok :))
Yok üniversite sınavına girecem baktım şimdi 15 i imiş :))Açıköğretim mi canım:)
Sorması ayıp yaş kaç:)Bende yaşlanıyorum zaten bu yıl hep leylaydım:)Ben geç yatıp geç uyanınca tüm günü baygın yorgun geçiriyorum. Sanırım bünye ile alakalı. Kahve filanda ayıltmıyor. Leyla leyla geziyorum ofiste. Bir ara bende gececiydim. Nasıl dayanıyormuşum diyorum. Gençlik vardı tabi o zaman