- 24 Haziran 2015
- 39.909
- 154.646
- 598
Yoğun herhaldeO bizi unuttu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğun herhaldeO bizi unuttu:)
Aynen canım bir sen bir benBaşbaşa kalmisiz Nevreste
Kayınvalidesinden ayrılamıyor:)Yoğun herhalde
Amin canım inşallah seninde bayramın mübarek olsun
Misafirleri mi gelecekmiş :)Minik hazırlık yapıyordur:)
Kayınvalidesi gelir elbet:)Misafirleri mi gelecekmiş :)
Oo ağır misafir :))Kayınvalidesi gelir elbet:)
Oylama başlamadı mı hala diye yazacaktım sana inan. Kalp kalbe karşı
Bize kimse gelmez yinede tatlı yaptım çocuklar bayram gibi hissetsin ilk kez memlekete gitmedik:)Oo ağır misafir :))
Oylama başlamadı mı hala diye yazacaktım sana inan. Kalp kalbe karşı
Benim KV de de beceremiyor bende hiç demiyorum yapayım diyeBize kimse gelmez yinede tatlı yaptım çocuklar bayram gibi hissetsin ilk kez memlekete gitmedik:)
Hazır alsınlarBenim KV de de beceremiyor bende hiç demiyorum yapayım diye
Onu oyladım ramazan sofralarını bekliyorum heyecanlabir dahaki yarışmaya bende mi katılsam diye düşünüyorum. Kk hatunları öyle güzel sofra kuruyor ki gaza geldim resmen
Diğer yarışmanın başladı canım sütaş sofraları
Aynen istiyorsa alsın :)) ama onlarda en küçük o yüzden bizden başka gelen olmaz .Biz gidiyoruz maaile büyüklere :))Hazır alsınlar
Onuda hazırlayıp açacağım, birazdan ilk mesajı düzenlerim:)Ancak toparladım:)Onu oyladım ramazan sofralarını bekliyorum heyecanlabir dahaki yarışmaya bende mi katılsam diye düşünüyorum. Kk hatunları öyle güzel sofra kuruyor ki gaza geldim resmen
Yeni kategori belli mi :))Onuda hazırlayıp açacağım birazdan ilk mesajı düzenlerim:)Ancak toparladım:)
Katıl canım sende maşaallah güzel sofralar kuruyorsun:)Zaten her zaman sofra kurmuyoruz.Tek tabak sunum:)
Yok canım o Temmuz'da bu bitince belli olur:)Yeni kategori belli mi :))
Demi ama ver gazı. Yaparım ben bu işi çok heveslendimOnuda hazırlayıp açacağım, birazdan ilk mesajı düzenlerim:)Ancak toparladım:)
Katıl canım sende maşaallah güzel sofralar kuruyorsun:)Zaten her zaman sofra kurmuyoruz.Tek tabak sunum:)
Heh en merak ettiğimYeni kategori belli mi :))
Yaparsın canım bundan sonra seni bırakmayız:)Demi ama ver gazı. Yaparım ben bu işi çok heveslendim
Heh en merak ettiğim
Akıllarda tek soru şuanHeh en merak ettiğim