• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Kasıklarım,karnimin içi çok ağrıyor canım :KK43:Birden fazla yerde yani ağrı
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm... Ağrı deyince hiç kıyamıyorum, benim de bir hastalığım var fibromiyalji diye. İsmini duymuşsundur belki. O sandım. Herhalde teşhis konulamadı henüz... Çok geçmiş olsun, bir an önce şifasını versin Rabbim

Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm... Ağrı deyince hiç kıyamıyorum, benim de bir hastalığım var fibromiyalji diye. İsmini duymuşsundur belki. O sandım. Herhalde teşhis konulamadı henüz... Çok geçmiş olsun, bir an önce şifasını versin Rabbim
Allah razı olsun canım. Amin. Allah sana da şifa versin. Evet fibromiyalji'yi duymuştum. Konan bir teşhis yok maalesef .

Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. :oops:
Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. :KK3:ii yolculuklar
@Evvab nasılsın
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. bayram geldi gel gayrı :KK42:
@-VUSLAT- baklava yaptın mı :KK45:
@Lilimam nerelerdesin :KK45:
@Blue_Perii kız nasılsın :KK69:
balbocuuu balbocuuu ne haber :21:
Canfeb Canfeb nerelerdesin bayram geliyor eksiklik hissediyorum :sinirli:
@Zipzip- :KK68:
ervanazlim ervanazlim

@evlaefe nörüyooonnn :KK69:

@alimiyon nasılsın :KK45:
Bayram telaşındayım 3 tepsi baklava yaptım bir tencere sarma kim gelecek sanki elin memleketin de... tayinimizde çıktı onun da heyecanı araştırması var ☺️

Bayram telaşındayım 3 tepsi baklava yaptım bir tencere sarma kim gelecek sanki elin memleketin de... tayinimizde çıktı onun da heyecanı araştırması var ☺
Hayırlı olsun inşallah nereye gidiyorsunuz 😊

Back