- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Kanka en az oyu almak için yariscamsonuncu olmak için yarisiyorum desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka en az oyu almak için yariscamsonuncu olmak için yarisiyorum desene
Guzel hazirlanin bu sefer yarismaya nevo bizi gezmelere goturcekKanka en az oyu almak için yariscam
Benim de öyle inşallah yarın usta gelir de kırılacak yerler kırılıp sıva yapılır sıva kuruyunca dolaplar takılacak sonra fayans dosencek en son parkeDuşakabin hemen gelmez dedi parke hemen derken diskaabin i düşünemiyorum ne zaman takılır
Sen benim evi görsen şuan cildirisin 80 metrekarelik evde ..salon bomboşAdama bak ya ben olsam baskasini buldururdum acaip tezcanliyimdir ben duramam oyle
Size de kolay gelsin canin
Ahahah totem yaptım ben oylesine katilcam kiziiiiiiiimGuzel hazirlanin bu sefer yarismaya nevo bizi gezmelere goturcek
Sağolasın canımSize de kolay gelsin canin
Sen gelsen benim evi gör sadece oturma odası normal diğer yerler full eşya doluSen benim evi görsen şuan cildirisin 80 metrekarelik evde ..salon bomboş
Çocuk odası normalde ranza baza çalışma masası ve dolap ile tam aliyordi ortada 4 metrekarelik halı sigiyordu hayal et yani
Çocuk odasının tam ortasında 3 ki koltuk duruyor
Mutfaktaki yemek masasının kaldırmıştır 3 lu orda duruyor
Tekliler büyük balkonda ve balkoja cikilmoyor
Dur icim daraldibebelere oyun cikmistir simdiSen benim evi görsen şuan cildirisin 80 metrekarelik evde ..salon bomboş
Çocuk odası normalde ranza baza çalışma masası ve dolap ile tam aliyordi ortada 4 metrekarelik halı sigiyordu hayal et yani
Çocuk odasının tam ortasında 3 ki koltuk duruyor
Mutfaktaki yemek masasının kaldırmıştır 3 lu orda duruyor
Tekliler büyük balkonda ve balkoja cikilmoyor
Ha taam ben de oylesine katilayim bariAhahah totem yaptım ben oylesine katilcam kiziiiiiiiim
Diyorum ya tek tek iste ya olmuşken tam olsun (3)
ahajajhahaBiz birde banlancaz Canfeb le
Siz benim evi gorun her yer tertemizo kadar temizlik yaptim hava atayim accukSen gelsen benim evi gör sadece oturma odası normal diğer yerler full eşya dolu
Tek oturulacak yer çocuk odasında 3 lu koltuk eşimle kahvaltıyı orda yapıyoruzDur icim daraldibebelere oyun cikmistir simdi
Ha taam ben de oylesine katilayim bari
Sensiz olmaz ama çokta zorlamayinDur icim daraldibebelere oyun cikmistir simdi
Ha taam ben de oylesine katilayim bari
Off keşke benim de olsa maşallah ellerine kollarına sağlık canım güle güle oturun inşallahSiz benim evi gorun her yer tertemizo kadar temizlik yaptim hava atayim accuk
tamam polemik yapalım beraber birbirimizin menülere atıp tutarizahajajhaha
Ay bendeee nolursunuz valla kuserim anca beraber kanca beraber
Senin ev pis olsa sasarim zatı benim eve gelsen bir elinde klorak bir elinde bez sırtına da viledayi kuşanıp gezersinSiz benim evi gorun her yer tertemizo kadar temizlik yaptim hava atayim accuk
Kenafir kenafir bakalımOff keşke benim de olsa maşallah ellerine kollarına sağlık canım güle güle oturun inşallah
HoşgeldinHellooo ladies
seni seniiii :) minik gizli oyunlar :)