Ağrı kesici yazdırdım kendim ,bayram sonrasına kaldı canım benim işim :/Bence sen başka bi doktora daha görün ya Cuma günü mü sonuçlar belli olacaktı ağrı kesici filan verseymiş iyiymiş bayramda zor geçecek senin için
Sağol kuzum geldik çok şükürKuzum Allah'a emanet olun inşallah ♥❤
Hay Allah ya bir gecmedi su ağrılarınGunduz her fırsatta uyuyorum. Gece de erkenden uyudumsürekli uyku modundayim
Olsun canımBilmeeemmbuarada burda net zor çekiyor abla ondan geç cevap veriyorum fıtık oldumyaa
Nasılsın canım
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım
Bende iyiyim canım disardaydik az önce geldik eve küçük kızı sallıyorumİyiyim canım sen nasılsın
yediğim yeter abla getirmeye gerek yokOrdan kapar gelirsin
galiba abla ishal kusma var kusma ile başladı sonrasında ishal başladı dün bugün hep ateş vardıKusma mı var canımÇok geçmiş olsun.Üşüttü mü acaba
ohhh ne guzel bende iftar sofrasına bir kupq çay koydum su sonrası çay içtimIyi canim can kalabalik iftara misafirim.vardi hepsi gitti bir bardak cay icecegim
Şükür iyi diyelim iyi olsun hadi kolay gelsin o zaman sanaiyim cnm ablamin esi memlekete giti bu bayram bnde olucak ablam. yrn alisveris falan var baklava açicam bide
sen nasilsin cocuklar nasi oldu
Selam miniko ,hala hastayım.
Kime gitmiştin sen ben kaçırdım orayı
KV lerdeyiz canım yazliktalardi ya bayram için geldik :)yediğim yeter abla getirmeye gerek yok
galiba abla ishal kusma var kusma ile başladı sonrasında ishal başladı dün bugün hep ateş vardı
İftardan önce yattı ugudu anca kalktı şimdi iyi sanki
ohhh ne guzel bende iftar sofrasına bir kupq çay koydum su sonrası çay içtim
Şükür iyi diyelim iyi olsun hadi kolay gelsin o zaman sana
iyilesemedin yiaaaq
Kime gitmiştin sen ben kaçırdım orayı
KV lerdeyiz canım yazliktalardi ya bayram için geldik :)
He aynnenooooo bayram olacak yani sana
Ohhh ne güzel şimdiden iyi bayramlarHe aynnen
Yok canım ya, eve gelen gidenim yok ki baklava açayımJenna16
Kukrim ii yolculuklar
@Evvab nasılsın
@deynepnaz bayram geldi gel gayrı
-VUSLAT- baklava yaptın mı
@Lilimam nerelerdesin
Blue_Peri kız nasılsın
@balbocuuu ne haber
@Canfeb nerelerdesin bayram geliyor eksiklik hissediyorum
@Zipzip-
@ervanazlim ❤
@evlaefe nörüyooonnn
@alimiyon nasılsın
Benimde yok ıslatıp gidiyorum küçük tepside gelince bir hafta da yiyoruzYok canım ya, eve gelen gidenim yok ki baklava açayım
Yiyen yok evde zaten:) Eşim yiyor sadece, onun için de hiç uğraşamamBenimde yok ıslatıp gidiyorum küçük tepside gelince bir hafta da yiyoruz
Sağol canım sanadaOhhh ne güzel şimdiden iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?