- 11 Mart 2013
- 9.616
- 13.005
- 498
Iyi canim can kalabalik iftara misafirim.vardi hepsi gitti bir bardak cay icecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi canim can kalabalik iftara misafirim.vardi hepsi gitti bir bardak cay icecegim
Gönüller bir olsun ablacımBizim kimse yok burada canım olanlarda hep ailelerinin yanına gidiyor.
Biz ilk defa gidemiyorum mecburen buradayız:)Hayırlısı artık:)
Öyle canım benimGönüller bir olsun ablacım
iyim cnm ablamin esi memlekete giti bu bayram bnde olucak ablam. yrn alisveris falan var baklava açicam bide
Merhaba canım ellerine sağlıkiyim cnm ablamin esi memlekete giti bu bayram bnde olucak ablam. yrn alisveris falan var baklava açicam bide
sen nasilsin cocuklar nasi oldu
hayirli aksamlar melegim nasilsinHayırlı akşamlar
İyiyim bitanem sen nasılsınhayirli aksamlar melegim nasilsin
tesekkur canimciiimMerhaba canım ellerine sağlık
Selam miniko ,hala hastayım.
bende iyim ablam. ilk defa annem babam olmadan bayram geçircem onun buruklugu var biraz ama ablamin bnde olmasi bi teselliİyiyim bitanem sen nasılsın
Gusel soruymus
İyi akşamlar canımİyi akşamlar cümleten ❤
AynenGusel soruymus
Hoşbuldum canım Sürekli ağrı ve uykuluyum. Sen nasılsın ?Aynen
Hoşgeldin canım nasılsın
Geçmiş olsun canım benimHoşbuldum canım Sürekli ağrı ve uykuluyum. Sen nasılsın ?
Bilmeeemm buarada burda net zor çekiyor abla ondan geç cevap veriyorum fıtık oldumyaaBaşlasak mı :)
hala gecmedimi cnmSelam miniko ,hala hastayım.
Sağol canım benim Allah iyilik versinGeçmiş olsun canım benim
İyiyim çok şükür:)
Yok canım geçmiyorhala gecmedimi cnm
Bence sen başka bi doktora daha görün ya Cuma günü mü sonuçlar belli olacaktı ağrı kesici filan verseymiş iyiymiş bayramda zor geçecek senin içinYok canım geçmiyor