Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Zor gelmezse bugün çocuklar yatınca baklava yapayım diyorum yapmazsan yarına kalacak yarında yapmazsam annemde kaynana da birer tepsi var nede olsa annem 5 kiloluk tencerede sarma sarmış

İyiyim çok şükür ablacım köydeyiz iki gündür temizlik yapıyorum Tuna uyudukça ☺ sen nasılsın ne yapıyorsun baklavalar yapıldı mı ☺
Ellerine sağlık canım senden Allah razı olsun
Yok canım nerde biz artık yarın toparlayacağız.Tatlıyıda yarın yaparım:)Bize gelen pek olmaz ama çocuklar bayramı yaşasın:)2 gündür dışardayız:)

Zor gelmezse bugün çocuklar yatınca baklava yapayım diyorum yapmazsan yarına kalacak yarında yapmazsam annemde kaynana da birer tepsi var nede olsa annem 5 kiloluk tencerede sarma sarmış
Ordan kapar gelirsin

Nasılsın narin hanım
İyiyim canım narin miyim kız ben iş güç valla adamlar ot taşıyorlar iki gündür görüşemiyoruz eşimle geç geliyorlar eve bayramda özlem giderilir biz daha çok özlüyoruz bende dip köşe ne kadar yapabilirsem temizlik yapıyorum çocuk uyudukça

Sağol ablacım senden de razı olsun Tatlıyı da yaptık şerbeti kaldı sadece burma yaptık kolaya kaçtık biraz

Sağol ablacım senden de razı olsun Tatlıyı da yaptık şerbeti kaldı sadece burma yaptık kolaya kaçtık biraz
Afiyet ile yersiniz inşaallah canım:)
Yarın akşam yaparım artık:)

Afiyet ile yersiniz inşaallah canım:)
Yarın akşam yaparım artık:)
Aynen ablacım sakin kafayla rahat rahat senden kurtulamaz hiç bir iş bize de pek gelen giden olmuyor eskiden olduğu gibi adet bozulmasın ailece o geleceği sürdürelim evde olsun bayram telaşı güzel oluyor

Aynen ablacım sakin kafayla rahat rahat senden kurtulamaz hiç bir iş bize de pek gelen giden olmuyor eskiden olduğu gibi adet bozulmasın ailece o geleceği sürdürelim evde olsun bayram telaşı güzel oluyor ☺
Bizim kimse yok burada canım olanlarda hep ailelerinin yanına gidiyor.
Biz ilk defa gidemiyorum mecburen buradayız:)Hayırlısı artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…