Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Minnoşum
Canım benim Allah razı olsun ❤ Rabb'im de senin ne muradın varsa versin, sıkıntılarını gidersin, sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı ömürler versin İnşaAllah

Minnoşum

Canım benim Allah razı olsun ❤ Rabb'im de senin ne muradın varsa versin, sıkıntılarını gidersin, sevdiklerinle beraber uzun, sağlıklı ömürler versin İnşaAllah
Geçmiş olsun canım senin kızçen de mi hasta nazar mı var ne herkes hasta bu ara Allah beterinden korusun yine de

aslinda üstüne cok düsmemek gerek ama insanin elinde degil ister istemez of diyince yavrum diyosun.
benimde kiz kucaktan inmiyor cok nazli sürekli kedi gibi pesimde geziyo bacaklarima tirmaniyo beni al diye

bi yürümeye baslasa rahatlarim blki

Gecmis olsun canim

Yürümeye başlarsa 3 katı hatta sonsuz dikkat etmen gerekecek.

tabiki ozman daba zor olcak ama en azindan bana tirmanmayi birakcak bnde rahat yemek yapar bulasik yikarim
Allah kolaylık versin bütün annelere canım ben anladım ki anne olunca hiç bir zaman kafan rahat olamıyor. Küçükken büyüse diyorsun, büyüyünce dışarda kiminle ne yapıyor arkadaşları iyi mi nasıl diye bir video izlemiştim anne ve çocuk ile ilgili annelik ömür boyu endişe ve fedakarlık şu zamanda ama yeter ki onlar mutlu olsun sağlıklı olsun gerisi pekte umurumuzda olmuyor

Oo çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız

Allah senden razı olsun güzel kalpli kuzum ❤♥Allah senin de gönlünden geçeni sana nasip etsin inşallah
Amin canlarimm sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…