Allah senden razı olsun güzel kalpli kuzumBende çok şükür iyiyim canımsenin kızların başarısı için ve senin sifan icin balbocuuu nun babasına şifa için , Jenna16 ya şifa için , @-VUSLAT- in kızına şifa için , @Evvab in huzuru için bildiğim bunlardi bunları hususi ettim diğer arkadaşlarımın da gonullerindeki duaları için dedim çok güzel bir dua vardı bu gece Allah im kabul etsin çok huzur doldum❤
Bayramdan sonraya anca canım .Testin birini veremedim yaJenna16 canım tahlil sonuçları çıktı mı gittin mi bugün
İnşallah sana da nasip olur canımteşekkür ederim canım genelde böyleyimdir
abla üşenmedim 32 sayfa hediye baktim ama bayıldım ya bi taneside mi özensiz olmaZ ya hepsi ince düşünülmüş gerçekten bayıldım müthişşşş❤❤❤
Baktım canım 32 sayfa üşenmeden baktım ne kadar güzel seyler var yaaaa
Hayat her gün Cuma olsaYarında Cuma olabilir:)
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. salgın neden kaynaklanıyormuş sulardan falan mı?Öyle bir kandil oldu ki hiç unutmam
Sabah kız kusarak başladı güne ogln olmadaj. Götürdük hastaneye biliyorum mahallede yaşayan vardı hatta salgın demişlerdi çok şiddetli kusmalar oluyor
Doktor probiyotik verdi gecmezse serum bağlatin daha sonra acilde dedi
Akşam izerin yorgan döşek ne varsa yıkarken kız mizikliyor sürekli kucağımda
Olanlara dünden cezalı oldukları için gün boyu izin vermedim dışarı çıkmayı
Akşam üzeri babası evde olduğu için ondan izin kopardılar
Dışarı çıktığı ile bağırarak geldiği bir oldu ayağına civi batmış yola tahta atmislar benim akıllı koşarken gormeemis
Birde onu acile gotirdu eşim
Onlar geldi iftarı yaptık sonra kizi serum için götürdük
Şuan biraz daha iyi ama din gece ateşlendi biraz
Şükür en azından sabah beri kismadi
Dun artık çamaşır aşacak yer bulamadım alezler çarşaflar hep si tükendi çünkü sürekli istifra ett bir kere iki kere degil
Yani çok kötü bir gün oldu bizim için ://
Çok geçmiş olsun minik,Allah beterinden korusunÖyle bir kandil oldu ki hiç unutmam
Sabah kız kusarak başladı güne ogln olmadaj. Götürdük hastaneye biliyorum mahallede yaşayan vardı hatta salgın demişlerdi çok şiddetli kusmalar oluyor
Doktor probiyotik verdi gecmezse serum bağlatin daha sonra acilde dedi
Akşam izerin yorgan döşek ne varsa yıkarken kız mizikliyor sürekli kucağımda
Olanlara dünden cezalı oldukları için gün boyu izin vermedim dışarı çıkmayı
Akşam üzeri babası evde olduğu için ondan izin kopardılar
Dışarı çıktığı ile bağırarak geldiği bir oldu ayağına civi batmış yola tahta atmislar benim akıllı koşarken gormeemis
Birde onu acile gotirdu eşim
Onlar geldi iftarı yaptık sonra kizi serum için götürdük
Şuan biraz daha iyi ama din gece ateşlendi biraz
Şükür en azından sabah beri kismadi
Dun artık çamaşır aşacak yer bulamadım alezler çarşaflar hep si tükendi çünkü sürekli istifra ett bir kere iki kere degil
Yani çok kötü bir gün oldu bizim için ://
Amin cnm bn simdi bi düsüyo korkuyorum ilerde düscek biyerleri kaniycak onu dusünuyorum nasi dayancam diyeTecrübe böyle bişey yavruyaralanma batma çıkma öksürme kusma herşeyi yaşadık rabbim daha beterinden korusun tüm yavruları
heee tmamm bebemm pardonnOrucumu sündürmeeeee
hiç bilmiyorum ama doktor da yediği bişey dokunmuştur dedi bende midesini usuttuguju düşünmüştüm sulardan olsa diğer çocuklara da olurdu sanırım ://çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. salgın neden kaynaklanıyormuş sulardan falan mı?
sağol canım Allah razı olsun nasılsınÇok geçmiş olsun minik,Allah beterinden korusun
Ben düştüğü zaman hoppucuk yaptı deyip kaldıramıyorum kendi kalsın gözü kara oluyorlar o zamanAmin cnm bn simdi bi düsüyo korkuyorum ilerde düscek biyerleri kaniycak onu dusünuyorum nasi dayancam diyeanne olmak cok zormuss..
İnsallah canım benim hakedene nasip olsunİnşallah sana da nasip olur canım ♥
Dozunda koruma olacak işte,sıkmadan,serbest bırakmadan,nasil olacaksahiç bilmiyorum ama doktor da yediği bişey dokunmuştur dedi bende midesini usuttuguju düşünmüştüm sulardan olsa diğer çocuklara da olurdu sanırım ://
sağol canım Allah razı olsun nasılsın
Ben düştüğü zaman hoppucuk yaptı deyip kaldıramıyorum kendi kalsın gözü kara oluyorlar o zaman
İlk çocukta ben koucsgimdan indirmedim ana kuzusu oldu
Ötekini 2 yaşında saldım sokağa eşkıya gibi şimdi
Kızda çok nazlı uetistirmigorim ne kadar korur kollarsan o kadar cesaretsiz oluyorlar anladığım kadarıyla
Amin ,inşallahİnsallah canım benim hakedene nasip olsun
Evet ,sen de Bursa'dansın sanıyordum :)Sen bursadansın galiba
Evet bende bursadanım canım sen neresinden okumuştum bi yerde Nilüferdi galibaEvet ,sen de Bursa'dansın sanıyordum :)
Yok canım ,Osmangazi tarafındayım ben :)O tarafta kuzenim ve kardeşim yaşıyorEvet bende bursadanım canım sen neresinden okumuştum bi yerde Nilüferdi galiba
Yanlış okumuşum o zamanYok canım ,Osmangazi tarafındayım ben :)O tarafta kuzenim ve kardeşim yaşıyor
Etme etmeYanlış okumuşum o zamanbende Doğu tarafındayım ( tabakları ifşa ettik bari ilçeyi etmeyelim )
Aynen canımEtme etmeAyrintiya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?