Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Allah senden razı olsun güzel kalpli kuzum Allah senin de gönlünden geçeni sana nasip etsin inşallah

İnşallah sana da nasip olur canım

çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. salgın neden kaynaklanıyormuş sulardan falan mı?

Çok geçmiş olsun minik,Allah beterinden korusun

Tecrübe böyle bişey yavru yaralanma batma çıkma öksürme kusma herşeyi yaşadık rabbim daha beterinden korusun tüm yavruları
Amin cnm bn simdi bi düsüyo korkuyorum ilerde düscek biyerleri kaniycak onu dusünuyorum nasi dayancam diye anne olmak cok zormuss..

çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. salgın neden kaynaklanıyormuş sulardan falan mı?
hiç bilmiyorum ama doktor da yediği bişey dokunmuştur dedi bende midesini usuttuguju düşünmüştüm sulardan olsa diğer çocuklara da olurdu sanırım ://
Çok geçmiş olsun minik,Allah beterinden korusun
sağol canım Allah razı olsun nasılsın
Amin cnm bn simdi bi düsüyo korkuyorum ilerde düscek biyerleri kaniycak onu dusünuyorum nasi dayancam diye anne olmak cok zormuss..
Ben düştüğü zaman hoppucuk yaptı deyip kaldıramıyorum kendi kalsın gözü kara oluyorlar o zaman

İlk çocukta ben koucsgimdan indirmedim ana kuzusu oldu

Ötekini 2 yaşında saldım sokağa eşkıya gibi şimdi

Kızda çok nazlı uetistirmigorim ne kadar korur kollarsan o kadar cesaretsiz oluyorlar anladığım kadarıyla

Dozunda koruma olacak işte,sıkmadan,serbest bırakmadan,nasil olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…