Allah senden razı olsun canım benim Rabbim sanada gönlündeki muradını nasip etsin şaallahBende çok şükür iyiyim canımsenin kızların başarısı için ve senin sifan icin balbocuuu nun babasına şifa için ,@Jenna16 ya şifa için , @-VUSLAT- in kızına şifa için , E Evvab in huzuru için bildiğim bunlardi bunları hususi ettim diğer arkadaşlarımın da gonullerindeki duaları için dedim çok güzel bir dua vardı bu gece Allah im kabul etsin çok huzur doldum❤
Allah kolaylık versin canımHer zaman ki gibi, yorgun
Sen nasılsın canım benim
Amin canım cümlemizden inşallahAllah senden razı olsun canım benim Rabbim sanada gönlündeki muradını nasip etsin şaallah
Allah razı olsun canım benimBende çok şükür iyiyim canımsenin kızların başarısı için ve senin sifan icin balbocuuu nun babasına şifa için ,@Jenna16 ya şifa için , @-VUSLAT- in kızına şifa için , E Evvab in huzuru için bildiğim bunlardi bunları hususi ettim diğer arkadaşlarımın da gonullerindeki duaları için dedim çok güzel bir dua vardı bu gece Allah im kabul etsin çok huzur doldum❤
Allah razı olsun canm cok saol cok mutlu oldum duana babamida kattigin icin tesekkur ederimBende çok şükür iyiyim canımsenin kızların başarısı için ve senin sifan icin balbocuuu nun babasına şifa için ,@Jenna16 ya şifa için , @-VUSLAT- in kızına şifa için , E Evvab in huzuru için bildiğim bunlardi bunları hususi ettim diğer arkadaşlarımın da gonullerindeki duaları için dedim çok güzel bir dua vardı bu gece Allah im kabul etsin çok huzur doldum❤
Sağol canım amin inşallahAllah razı olsun canım benimRabbim seninde gönlünden geçen senin için hayırlı olan dualarını kabul etsin inşaAllah♥
Senden de razı olsun canım ne demek aklımda idiAllah razı olsun canm cok saol cok mutlu oldum duana babamida kattigin icin tesekkur ederim
canim benimSağol canım amin inşallah ❤
Senden de razı olsun canım ne demek aklımda idi
Öyle bir kandil oldu ki hiç unutmam
Cok gecmis olsun hem kiz hem oglan icin. ne bu salgınıymıs boyle ya disarı temiz hava alsinlar diye cıkarıyoruz salgın kapıyolarÖyle bir kandil oldu ki hiç unutmam
Sabah kız kusarak başladı güne ogln olmadaj. Götürdük hastaneye biliyorum mahallede yaşayan vardı hatta salgın demişlerdi çok şiddetli kusmalar oluyor
Doktor probiyotik verdi gecmezse serum bağlatin daha sonra acilde dedi
Akşam izerin yorgan döşek ne varsa yıkarken kız mizikliyor sürekli kucağımda
Olanlara dünden cezalı oldukları için gün boyu izin vermedim dışarı çıkmayı
Akşam üzeri babası evde olduğu için ondan izin kopardılar
Dışarı çıktığı ile bağırarak geldiği bir oldu ayağına civi batmış yola tahta atmislar benim akıllı koşarken gormeemis
Birde onu acile gotirdu eşim
Onlar geldi iftarı yaptık sonra kizi serum için götürdük
Şuan biraz daha iyi ama din gece ateşlendi biraz
Şükür en azından sabah beri kismadi
Dun artık çamaşır aşacak yer bulamadım alezler çarşaflar hep si tükendi çünkü sürekli istifra ett bir kere iki kere degil
Yani çok kötü bir gün oldu bizim için ://
günaydin cnisıKucak dolusu günaydın
O durumu çok iyi biliyorum kuzuÖyle bir kandil oldu ki hiç unutmam
Sabah kız kusarak başladı güne ogln olmadaj. Götürdük hastaneye biliyorum mahallede yaşayan vardı hatta salgın demişlerdi çok şiddetli kusmalar oluyor
Doktor probiyotik verdi gecmezse serum bağlatin daha sonra acilde dedi
Akşam izerin yorgan döşek ne varsa yıkarken kız mizikliyor sürekli kucağımda
Olanlara dünden cezalı oldukları için gün boyu izin vermedim dışarı çıkmayı
Akşam üzeri babası evde olduğu için ondan izin kopardılar
Dışarı çıktığı ile bağırarak geldiği bir oldu ayağına civi batmış yola tahta atmislar benim akıllı koşarken gormeemis
Birde onu acile gotirdu eşim
Onlar geldi iftarı yaptık sonra kizi serum için götürdük
Şuan biraz daha iyi ama din gece ateşlendi biraz
Şükür en azından sabah beri kismadi
Dun artık çamaşır aşacak yer bulamadım alezler çarşaflar hep si tükendi çünkü sürekli istifra ett bir kere iki kere degil
Yani çok kötü bir gün oldu bizim için ://
İçindekileri süreli kusuyorlar safra çıkartan kadar arka arkaya ben böyle bir kusma görmedimCok gecmis olsun hem kiz hem oglan icin. ne bu salgınıymıs boyle ya disarı temiz hava alsinlar diye cıkarıyoruz salgın kapıyolar
kötü bi gün olmus simdi iylerdir umarim.
kıyamam ona ya bn daha hic yasamadim oyle bisey kücük kücük kusmalar dısında. o şekilde olsa cok korkar telaslanirim heralde. yavrularımız iy olsunlarda.İçindekileri süreli kusuyorlar safra çıkartan kadar arka arkaya ben böyle bir kusma görmedim
Mahallede vardı ama maşallah demedim heralde benimkiler hafif atlayiyor böyle hastalıkları diyordum ama kız nazik çıktı :))
ciğ köftemmBal küpüüüüüm
Tecrübe böyle bişey yavrukıyamam ona ya bn daha hic yasamadim oyle bisey kücük kücük kusmalar dısında. o şekilde olsa cok korkar telaslanirim heralde. yavrularımız iy olsunlarda.
sende bi süre dikat et cnm mahalleye cıkarma nazlı prensesimizi:)
Nefsini terbiye ediyor işte senin dik dur sendeOrucumu sündürmeeeee
Yıkılmadııım ayaktayım orucumla baş başayımNefsini terbiye ediyor işte senin dik dur sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?