- 24 Eylül 2018
- 98.515
- 295.070
- 698
İyi geceler hemşomIyi geceler hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler hemşomIyi geceler hanımlar
Hemşom nasılsınİyi geceler hemşom
Disaridaydim canım yeni geldim :))
Hoşgeldin canım nasılsınDisaridaydim canım yeni geldim :))
İyi geceler canımİyi geceler hanımlar@Lilimam nerelerdesin nasılsın
İyi sayılır canım biraz atraksiyonlu bir gündüHoşgeldin canım nasılsın
Hayırdır canım her şey yolunda inşaallahİyiyim çok şükürYatacağım toparlıyorum:)İyi sayılır canım biraz atraksiyonlu bir gündü
Sen nasılsın
Şimdi yolunda canım ama kalp kırık işte .Bir arkadaş üzdü beni baya ama napalim insanlar böyle gerçekten bu kadar değer vermeyeceğim artık kimseye üzülen hep ben oluyorum sonra.Hayırdır canım her şey yolunda inşaallahİyiyim çok şükürYatacağım toparlıyorum:)
Oyyy canım benim boşver Umarım hatasını anlar ve her şey düzelir.Biraz zamana bırakmak lazımŞimdi yolunda canım ama kalp kırık işte .Bir arkadaş üzdü beni baya ama napalim insanlar böyle gerçekten bu kadar değer vermeyeceğim artık kimseye üzülen hep ben oluyorum sonra.
Anladı bir kaç saat sonra ama kalbim kırıldı bir kere.Oyyy canım benim boşver Umarım hatasını anlar ve her şey düzelir.Biraz zamana bırakmak lazım
Biraz burnunun sürtmesi lazım:)Tavırlı davranırsan daha iyi anlayacaktır:)Anladı bir kaç saat sonra ama kalbim kırıldı bir kere.
Annem derdi ki bana hep konusacagin zaman hep üç kere yutkun bir kere konuş sonra pişman olma.
Ben hep dinlerim annemin dediğini.
Ama herkes böyle değil ağzına geleni hemencecik söylüyor sonra kusura bakma.
Kusura bakılıyor işte malesef.
Neyse canım senide sıkmayayim
Öyle yapcam zaten artık selam selam yeterli imiş:))Biraz burnunun sürtmesi lazım:)Tavırlı davranırsan daha iyi anlayacaktır:)
Yok canım olur mu öyle şey:)Ben çok alışkınım bu durumlara:)
Bugün kimse yok zaten bir jenna gelip gitti:)Öyle yapcam zaten artık selam selam yeterli imiş:))
Kimsecikler kalmamış ben gelene kadar :))
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versinBugün kimse yok zaten bir jenna gelip gitti:)
Bende çıkacağım canım sabah erken kalkacağımSana hayırlı geceler
Abla benimde hep düşüktü bu sıra yüksek ama başka bir kişi için normal olan bir tansiyon :)Ondan galiba sıkıntı yaşıyorum.
İyi canım, 34 e girdik. Oglanın burnu kanadı, hastanedeyiz.C A N O nasıl gidiyor
İyi canım, 34 e girdik. Oglanın burnu kanadı, hastanedeyiz.
Bu arada herkesin cuması ve Kadir gecesi mübarek olsun.
geçmiş olsun canım kuruluktan mı kanadı acaba benim de sık sık kanar inşllah bşy yokturİyi canım, 34 e girdik. Oglanın burnu kanadı, hastanedeyiz.
Bu arada herkesin cuması ve Kadir gecesi mübarek olsun.