Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ay bir cam açtım eve sinek dolduu napsam ki pıt pıt ses çıkarıyorlar bidee
Yaz geldi iyi güZel bu sıkıntı olmasa: (.Işığı kapat başka bir odanın ışığını AC oraya giderler kuzu sonrada sabaha Allah kerim . gece gece sineklikle dolandığını bilirim eşimin vızır vızır uyuyamamıştıkta

Minik minik sinekler kuzum ama sineklik lazım camlara

Minik minik sinekler kuzum ama sineklik lazım camlara
Yaa valla bende bıktım o minik sineklerden banyoyu ilaçladım tek tek ilaçlıcam bayram dönüşü çare değil ama yapcam.benimde yok camlarda sineklik valla yapsam iyi olur. Bide karınca çokyaa ondan da bıktım ben.

Balkonun camıda açık böcekde giriyor kapı ve pencere için sineklik şart bacım.. Karınca için nette çözümler var kuzum

Balkonun camıda açık böcekde giriyor kapı ve pencere için sineklik şart bacım.. Karınca için nette çözümler var kuzum
Bebek pudrası döküyorum karıncanın cıktığı yerlere kuzu fayda ediyor oradan çıkmıyor ama çıkacak bi delik buluyor,eşim bi ilaç getirmişti biara denedim karıncalar hep öldü busefer içim rahat etmedi kullanmadım bidaha. Tekrar bir arastırayım başka alternatifler

Yolladım bak bakalım:)
alınt ı kalmış
Çocuklardan sıra gelmiyor
aynen öyle abla geçen gün kulağa sıra aldım başka bir doktora çünkü önceki çare olmadı o gün oğlumun discisi aradı mecbur iptal ettim yine gidemedim :/
O insanların işine karışmak ama,ben öyle değilim
sen bana karismazsin bilirim kuzu ama annem de çok düzenli

Kendi kendine diyor ki ev tozlu olsa bile gözüme gelmez ama herşey yerinde olacak
Sineklik olmalı valla

Bu eve tasindigimda eve kuş girdi kertenkele girdi kocaman çekirge girip tuhaf tuhaf ottu

En son çekirge girince odadan çıkamadım eşim gelene kadar kitledim kapiyi ve o son oldu yaptırdık sineklikleri Şükür iyi şimdi

Senin anne biraz zormuş evet :))

Tabiki o şekil sevdirirse sinirlenince dişlerini sıkar yumruk yapar vurur birde bunu alışmış huy değiştiriyor sıpaya.

Maşallah ona kaç yaşında oğlun.

Şimdilik tek kişilik saltanat sürüyorum gelin tahtinda

İlerisde var diyon yani

Bayağı iyi araştırıyorlar demek ki şekerciğim,ben de Cuma günü gideceğim sonuçlar için.

Ben gata'ya gidiyorum kontrollere,iyiydi doktor,seninde inşallah so nuçların iyi çıkar.

Maşallah ona kaç yaşında oğlun.

İlerisde var diyon yani

Ben gata'ya gidiyorum kontrollere,iyiydi doktor,seninde inşallah so nuçların iyi çıkar.
Benimki kız abla nisanda 3ü doldurdu , buarada günaydın abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…