• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Benimde cook uykum var oruc değilim ama babamları bekleyince sahuru birlikte yapıyoruz o yüzden gec yatıyorum 7-8 saat uyudum ama yetmiyor 😂
Valla sanki zorla uykuyu elimizden alıyolar yatalım uyuyalım demiyozyaaa :KK70:

Dogru diyorsun da sabah sonrası uykuyu sevmiyorum 😂
Valla bende hiç öyle yatıpta uyuyayım demiyorum uyuyamam hiç öğlenleri falan ,biara kız uyudu basım agruyodu az yatayım dedim uyumusum tövbe gözümü zor açtım üzerime bi ağırlık çöktü bidaha yatmam hiç :)))

Valla bende hiç öyle yatıpta uyuyayım demiyorum uyuyamam hiç öğlenleri falan ,biara kız uyudu basım agruyodu az yatayım dedim uyumusum tövbe gözümü zor açtım üzerime bi ağırlık çöktü bidaha yatmam hiç :)))
Bende eskiden cook uyurdum ama uyandıgımda bir bas agrısı olurdu uzun zamandır yatmıyorum gecen ilerde hasta oldugumda uyudum sadece :)))

biz senle izleşmiyormuşuzzzz:skandal:
Oysa ben seni 7\24 dikizliyom sen beni nasıl izlemezsin :KK70: . biara izleştik kuzu arada KK da garip şeyler oluyor bende bilmediğim birine beğeni çakıyorum bi bakıyorum hemen düzeltiyorum :))

Back