Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alıştı canım çok şükür baya oldu kaçırması bitti hep söylüyor gece de sıkışırsa çağırıyor bana yapıp yine uyuyor maşallah bi oda ayırmakta birde çişte hiç zorlanmadık kolay oldu darısı tüm annelerin başına
Bende cildiyeye randevu aldım şimdi kolay bulunmuyor yer saçlarım çok dökülüyor dipleri çok acıyor sağa sola oynayınca kepek var kan tahlili yapar mı sizce vitaminsizlikten belki de
Bende cildiyeye randevu aldım şimdi kolay bulunmuyor yer saçlarım çok dökülüyor dipleri çok acıyor sağa sola oynayınca kepek var kan tahlili yapar mı sizce vitaminsizlikten belki de
Yok canım devamlı dökülüyor bir zamanlar benimde çok gür idi toka tutmazdı saçımı şimdi fare kuyruğu kadar kaldı kestirdim belki kendine gelir diye ama Yok hala aynı bayramdan sonra gideceğim