- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
Ay Allah yazın yardımcımız olsun analık bambaşka işte nelere katlanıyor insanKışın bile sıcak basıyor yazı düşünemiyorum
Senin bir oğlun mu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Allah yazın yardımcımız olsun analık bambaşka işte nelere katlanıyor insanKışın bile sıcak basıyor yazı düşünemiyorum
hadi saglikla gelsin kuzucukDoktor bir kafası ve kalbi net olur dedi kafayıda öne yapıştırmış kabak gibi çıktı
Evet çok belirgin maşallah o da sizi izlemiş meraklıDoktor bir kafası ve kalbi net olur dedi kafayıda öne yapıştırmış kabak gibi çıktı
begenmedim isteeeAmaaaaaaaa nideeeeenn
İnşallah kuzum dualar ediyorum ne zor haftalarmış bu haftalarhadi saglikla gelsin kuzucuk
Evet canım 22 aralık doğumlu 29 da dogacakti 1 hafta kala geldiAy Allah yazın yardımcımız olsun analık bambaşka işte nelere katlanıyor insan
Senin bir oğlun mu canım
Olabilir benimkide yapışık hala emmeyebunlar ne yiyo ne iciyo dicemde anne sutu cok yariyo dmeki
Görünce şok oldum ama hani minnak daha insana benzemez diye düşünceyle gittik biz c harfine benzer bir şey bekliyoruz derken böyle gördük mucize gibi insanın inanası gelmiyorEvet çok belirgin maşallah o da sizi izlemiş meraklı
Bende geldim konunun açıldığını görmemişim heyecanlıyım alacağım tarifleri biri alacak diye ödüm kopuyo
Valla heyecanlıyım ya ama kim bana oy verir bilmiyorum 1. Olacağımı sanmıyorum siz değerli arkadaşlar yıllardır burda olduğunuz için
Acikcasi bende şaşırdım ilk baktım belli olmazki diye bidaha baktım orda apaçık duruyo annesi iyi bakmış maşallahGörünce şok oldum ama hani minnak daha insana benzemez diye düşünceyle gittik biz c harfine benzer bir şey bekliyoruz derken böyle gördük mucize gibi insanın inanası gelmiyor
güzel olur cnm cok sevindim adinizaKardeşim için büyük sürpriz oldu bugün öğrendi ve yarın videoyu gönderecem düğün günümde ağlamıştı tek sevindiğim dayı olacağım demişti benim koca bebeğim o
Allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömrü olsun inşallahEvet canım 22 aralık doğumlu 29 da dogacakti 1 hafta kala geldi
Ne yılı kız benim bu 4. Yarışmam olacak ☺Valla heyecanlıyım ya ama kim bana oy verir bilmiyorum 1. Olacağımı sanmıyorum siz değerli arkadaşlar yıllardır burda olduğunuz için
iyy bilirim kuzum ama atlatican insallah sagsaim gelcek bebiskoo:))İnşallah kuzum dualar ediyorum ne zor haftalarmış bu haftalar
Benim ilkNe yılı kız benim bu 4. Yarışmam olacak ☺
Gözü üstümüzde sıpanınAcikcasi bende şaşırdım ilk baktım belli olmazki diye bidaha baktım orda apaçık duruyo annesi iyi bakmış maşallah
o belli olmuyo bnce benim kızım icerde boks yapiyodu halay cekiyodu surekliAllah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
Erkek bebiş anne karnında daha hareketli oluyormuş doğru mu
Amiin canım hepimizinki evet evet özellikle son aylar kıpır kıpır hele çikolata falan yersen videoya çek karnını benim var bakıyorum arada çok ta dönüyorlar her yerini tekmeleyecek annesi hazır olAllah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah
Erkek bebiş anne karnında daha hareketli oluyormuş doğru mu