• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ben bilirdim eskiden bekarken hala bjk li sapkam duruyor sanırım fofo Mehmet mı neydi bir futbolcu vardı öyle biri yoksa da ben onu öyle hatırlıyorum maziden :KK70:
Kız benim koca nişanlıyken forma yaptırmıştı bize seni seviyorum yazıyordu formalarda 😀😀

Canım bana sormayacaksınız.
Ne yapacaksınız net değil ama yüksek ihtimal
Çorba+ana yemek+ tatlı tarifini mutlaka paylaşacaksınız:KK66:
Sonra sofra kurulacak ve yaptığınız bu 3 tarif mutlaka sofrada olacak.Başka ne koymak istiyorsanız koyabilirsiniz:KK66:
Abla onu biliyorum da şimdi yapan hemen paylaşcakmı ,benim kafamdaki şeyi şimdi hemen yapamam umarım alınmaz ben yapana kadar :)

Abla onu biliyorum da şimdi yapan hemen paylaşcakmı ,benim kafamdaki şeyi şimdi hemen yapamam umarım alınmaz ben yapana kadar :)
Canım benden istemiyorsunuz başkası yapmazsa yaparsın herkes kafasına göre yapacak.Yani bazı tariflerde pişti olabilirsiniz onda sorun yok sizde sorun yapmayın:)Yani işin özü tarif ayırtmak yok ilk yapan kapar:)

Napcaz bilmem ki birinci olduk emme bi haber yok baksana Kazen yarismayi kaldirdi:KK70:

Kendimi bildim bileli gs aski var icimde ama hic bir futbolcusunu tanimam:KK70:
Nasıl haber yok kız 1. oldun bilgilerini aldım hediye göndereceğiz daha ne olsun:70:

Canım benden istemiyorsunuz başkası yapmazsa yaparsın herkes kafasına göre yapacak.Yani bazı tariflerde pişti olabilirsiniz onda sorun yok sizde sorun yapmayın:)Yani işin özü tarif ayırtmak yok ilk yapan kapar:)
Hepimize kolay gele o vakit :KK48:

Back