Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Markete gittim herif bana para yok diyordu baktım cebinde varmış kostüm markete :rolleyes: gören beni bugünden niyetli sanmistir :KK70:
Adam bi bilse bu cabanin sebebini:KK70:
Ola bilir canim
öylemi peki iki adam ayni tarif yaparsa
Siizn orda hayat ucuzdur beee bizim gibi değildir sanırım şartlar (hiç bir bilgim yok bu arada ) :))
Yok kiz ne ucuzu
Mesela kiyafetleri sizin oranin 2-3 kati fiyatina aliyoruz
Diger seyler hemen hemen ayni

Canım tarif söylemeyecek mişiz herkes yapacakmış aynı gün aynılar yapılırsa kabul ama ilk yapan kapar dedi nevo
İyide ya tarif bildirmiceksek ben yapacagımı yarın yapamamki, yarın başka bişey yapcam. Ay kafam karıştı yaa olmazki böyle başka müsait olduğumda yaptım mesela ama benimki çoktan yapılmış diyelim ne olcak boşamı gitcek ugrastığım. @Nevreste ablaaaa

İyide ya tarif bildirmiceksek ben yapacagımı yarın yapamamki, yarın başka bişey yapcam. Ay kafam karıştı yaa olmazki böyle başka müsait olduğumda yaptım mesela ama benimki çoktan yapılmış diyelim ne olcak boşamı gitcek ugrastığım. @Nevreste ablaaaa
Yok ya nolcak sen de yaparsin o da yapar
Sonucta menu tipatip ayni olmadiktan sonra

evet tez yapmak lazimki kafandaki tarif çalimasin

oyyy oyunu
mesela diyelim ben bugün tarhana çorbası yaptın iki gün sonra sende yapabilirsin ama etik olmaz sanırım ama aynı gün ikimizde birbirimizden habersiz yaparsak sıkıntı yok Muş :KK66:

Sürpriz :rolleyes:
Umarım benimkini yapmıyonduro_O

İşte eğer başkası yaptıysa sen başka birşey yapacaksın

X