Valla hasta olduk ailece ishal kusma bayrama nasıl denk geldi iki senedir hemde bıhtıhhh,anneme geldim dün biraz toparlanmaya başladık abla yani iyiyim diyemiyorum hiç sen nasılsın dombisimmm . Valla öyle oluyor ablaya anca bir Instagrama girip cikiyorum arada ,iyice uzaklaştım burdan olaylardan .kimbilir neler kaçırdım
Valla hasta olduk ailece ishal kusma bayrama nasıl denk geldi iki senedir hemde bıhtıhhh,anneme geldim dün biraz toparlanmaya başladık abla yani iyiyim diyemiyorum hiç sen nasılsın dombisimmm . Valla öyle oluyor ablaya anca bir Instagrama girip cikiyorum arada ,iyice uzaklaştım burdan olaylardan .kimbilir neler kaçırdım
Kayboldum gittim hakikaten kuzu inşallah bir gün dönüşüm mıhtişim olsun
Kayboldum gittim hakikaten kuzu inşallah bir gün dönüşüm mıhtişim olsun
ben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.
ben kıyafet almayacağım canım. mutfak önlüğü, alışveriş çantası, mutfak eşyaları vs almak istiyorum.
Günaydın alt limit 650 üst limit 1050 lirayydı benim aldığım zaman vergisi yükseldi %60 oldu,euro bazında da 35 idi.
Aylık 5 kere alışveriş yapabiliyorsun,birde sanal kart kullan bence sanala at parayı oradan ödeme yapabilirsin sonra kredi kartına geliyor bilgisi.Ürün adeti neden 2 olsun ki ben askı almıitım 5 tane toruna toka filan aldım hatta .
O kadar çok konuşulmuş kiii anammm ne kaynattınız öyleeee
Ama bende kurayım saati mi de geleyim
Yoksa her istediğim tarif alındı diyor Nevoş ablam Nevreste
sağolsun