Teşekkür ederiz canımOf of of...
Adana kebap
Beyti
Çökertme
diyorum
Çok alt alta oldu
Devam
Edeyim
Bari
Mutlu
Huzurlu
Hayırlı
Sağlıklı
Bayramlaaaar...
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz canımOf of of...
Adana kebap
Beyti
Çökertme
diyorum
Çok alt alta oldu
Devam
Edeyim
Bari
Mutlu
Huzurlu
Hayırlı
Sağlıklı
Bayramlaaaar...
![]()
Aferum ula bağaOoo bildirim göndermişsin beybi![]()
Ben sana oy verdim, 2-3 kat fazla dolar isterim.Mutlu, huzurlu, bayramlar dilerim
Tatlımızı ve harçlığını hazırladım, sıraya geçinEki Görüntüle 3568594
![]()
Ay mesajıda yeni gördûm benim adıma kim yazdıysa çok tatlı yazmışYine uçuyorsun bebeyimm![]()
Mutlu bayramlarınız olsun ahalilili.![]()
Taş kadayıf yapan Malatya lıÖncelikle Bayramınız mübarek olsun Canlar..
Oylarımı kullandım. Hepsi harika görünüyor. Maşallah güzel kadınlarAdana kebabı, taş kadayıfı ve karnıyarıklı menülerine oy kullandım..
Taş kadayıfı yapan arkadaşı ayrıca tebrik ediyorum.. Büyük ihtimal Adanalı bu arkadaş![]()
Kazen yazmıştır herhaldeAy mesajıda yeni gördûm benim adıma kim yazdıysa çok tatlı yazmış![]()
Ben yaptım canım taş kadayıfı bizim burada meşhurdur. Hatta hamuru hazır satılırÖncelikle Bayramınız mübarek olsun Canlar..
Oylarımı kullandım. Hepsi harika görünüyor. Maşallah güzel kadınlarAdana kebabı, taş kadayıfı ve karnıyarıklı menülerine oy kullandım..
Taş kadayıfı yapan arkadaşı ayrıca tebrik ediyorum.. Büyük ihtimal Adanalı bu arkadaş![]()
Sus tek bir kelime daha etme neden biliyor musun çünkü inanırımKazen yazmıştır herhalde![]()
Artık daha sık gelirsinSus tek bir kelime daha etme neden biliyor musun çünkü inanırım![]()
Ben zaten arada gelip hepinizden nefret edip genede oyumu kullanip gitmiyor muyumArtık daha sık gelirsin![]()
Gel her zaman bekleriz,Ben zaten arada gelip hepinizden nefret edip genede oyumu kullanip gitmiyor muyumay dur kullanayım unuttum
bildirimi ben atıp oy kullanmamam
![]()