Cevaplanın yanında Dosya ekle ile pcdeki resimleri ekleyebiliyoruzFOTO NASIL EKLENİYOR BURAYA ÇÖZEMEDİM YENİ SİSTEMİ BEN ATAÇ İŞARETİ YOK
Canım yeni kategoriye henüz karar veremedik.Site tam düzene girince başlayacağızyeni kategori yok mu abla 10 gün sonra gidiyorum gitmeden bişiler yapiyim
Cevaplanın yanında Dosya ekle ile pcdeki resimleri ekleyebiliyoruz
Smile işaretinin yanında kare şeklindeki bölüm ile url ile eklenen resimler ekleniyor...
Sen de yarışmaya katılacak mısınnevreste kahvaltı sofrası demişkenhadi yapın yarışmayı da takip edeyim canım.cevabin için de sağol
Sen de yarışmaya katılacak mısın
Ellerine sağlık harika görünüyor
Canım aslında olabilir
Rica ederim
Düşünürsün düşünürsünşu an düşünmüyorum canım bakarız gidişata göre
Ben albümlere ekleyip ordan en sondaki kamera resmine basıp albümlerdeki link sayfasını kopyalayıp yapıyorum yaa diğeri çok uzun iş yapamadım bi türlü :/FOTO NASIL EKLENİYOR BURAYA ÇÖZEMEDİM YENİ SİSTEMİ BEN ATAÇ İŞARETİ YOK
yazı yazdıgımmızbölümün altında dosya yükle var ordan olmalıFOTO NASIL EKLENİYOR BURAYA ÇÖZEMEDİM YENİ SİSTEMİ BEN ATAÇ İŞARETİ YOK
Merhaba canım yeni kategorimiz henüz başlamadıyeni yarısmayı bulamıyormuyum yokmu
Merhaba canım yeni kategorimiz henüz başlamadı
Kahvaltı sunumları nasıl olur
yeni yarışma yok muuuuuuuSelam kızlar.
yeni yarışma yok muuuuuuu
aynen bence de site o kadar kötü ki giresim gelmyorKimse siteye adapte olamadı.Yeni yarışma başlasa ilgi de az olur.Beklemek en iyisi.
m'llet bi toplansa bu kategori iyi bence/ ama kimse yok///sitenin degisimi herkesi kacirmis /Merhaba canım yeni kategorimiz henüz başlamadı
Nevoş.
Başlasın mı
yeni yarışma yok muuuuuuu
Canım ben tatildeyim pek ilgilenemiyorumm'llet bi toplansa bu kategori iyi bence/ ama kimse yok///sitenin degisimi herkesi kacirmis //
Merhaba canım yeni kategorimiz henüz başlamadı