çoklu alıntı iyiymişSite düzene girene kadar yarışmaya ara veriyoruz canım
Sonra yepyeni kategorilerle geri devam edeceğiz
çoklu alıntı iyiymişSite düzene girene kadar yarışmaya ara veriyoruz canım
Site düzene girene kadar yarışmaya ara veriyoruz canım
taktın kafayı canım :) her yazın isyan dolu :) tebessümle okuyorum yazılarını :) sadece mimikleri bulamadım ben şimdilik shift tuşuyla idare ediyorum. bahtıma hangi mimik çıkardsa :)Nevoş kalbime indirdin.Yeniliklerden nefret ederim ben.
önceden de çoklu alıntı vardı ama simge durumundaydı farkrdilmiyodu. boyle yazı şeklinde olması iyi oldu . ben de dosya yüklae bölumunu sevdim pratik olmuş..böyle yeniliklere can kban..şimdi mimikleri de buldumçoklu alıntı iyiymişşuan pek bakamıyorum ama eve gidince baya kurcalıcam siteyi
önceden de çoklu alıntı vardı ama simge durumundaydı farkrdilmiyodu. boyle yazı şeklinde olması iyi oldu . ben de dosya yüklae bölumunu sevdim pratik olmuş..böyle yeniliklere can kban..şimdi mimikleri de buldum
Benim biraz muhalif bir yapım vardır da.taktın kafayı canımher yazın isyan dolu tebessümle okuyorum yazılarını sadece mimikleri bulamadım ben şimdilik shift tuşuyla idare ediyorum. bahtıma hangi mimik çıkardsa
Ben seni şarj ederim :))))))Benim biraz muhalif bir yapım vardır da.Ama cidden eskisi daha iyiydi.Ama Nevoş alış dedi alışacağım. Kötü yanı bütün elektrik akımım yok oldu. Yarışma için elektrik lazım da bana.
K.İ.B. in açılımı ve amacı ne neyi rapor ediyoruz kötü içerik bildir gibi bir şey miBen seni şarj ederim)))))
Biz sana elektrik yüklerizBenim biraz muhalif bir yapım vardır da.Ama cidden eskisi daha iyiydi.Ama Nevoş alış dedi alışacağım. Kötü yanı bütün elektrik akımım yok oldu. Yarışma için elektrik lazım da bana.
Evet canım Kötü içerik butonuK.İ.B. in açılımı ve amacı ne neyi rapor ediyoruz kötü içerik bildir gibi bir şey mi
hmm peki bu ifadeler artacak mı daha çok vardı sankiEvet canım Kötü içerik butonu
O konuda bir bilgim yok canımhmm peki bu ifadeler artacak mı daha çok vardı sanki
önceki gibi olur inşallahO konuda bir bilgim yok canım
Kahvaltı sunumları mı olsun