Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Site düzene girene kadar yarışmaya ara veriyoruz canım
Sonra yepyeni kategorilerle geri devam edeceğiz
Nevoş kalbime indirdin.Yeniliklerden nefret ederim ben.
taktın kafayı canım :) her yazın isyan dolu :) tebessümle okuyorum yazılarını :) sadece mimikleri bulamadım ben şimdilik shift tuşuyla idare ediyorum. bahtıma hangi mimik çıkardsa :)

çoklu alıntı iyiymiş şuan pek bakamıyorum ama eve gidince baya kurcalıcam siteyi
önceden de çoklu alıntı vardı ama simge durumundaydı farkrdilmiyodu. boyle yazı şeklinde olması iyi oldu . ben de dosya yüklae bölumunu sevdim pratik olmuş..böyle yeniliklere can kban..şimdi mimikleri de buldum

dosya yükle derken resim yükleme falan mı mesajlarrda , Ben önceden yeni sayfa açıp alıntıyla cevapla deyip ctrl c yapıyodum hiç farketmemiştim

taktın kafayı canım her yazın isyan dolu tebessümle okuyorum yazılarını sadece mimikleri bulamadım ben şimdilik shift tuşuyla idare ediyorum. bahtıma hangi mimik çıkardsa
Benim biraz muhalif bir yapım vardır da.Ama cidden eskisi daha iyiydi.Ama Nevoş alış dedi alışacağım. Kötü yanı bütün elektrik akımım yok oldu.Yarışma için elektrik lazım da bana.

yeni kategori yok mu abla 10 gün sonra gidiyorum gitmeden bişiler yapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…