Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Site düzene girene kadar yarışmaya ara veriyoruz canım:KK66:
Sonra yepyeni kategorilerle geri devam edeceğizEn Büyük KK:KK60:
Nevoş kalbime indirdin.:KK61:Yeniliklerden nefret ederim ben.:mad:
taktın kafayı canım :) her yazın isyan dolu :) tebessümle okuyorum yazılarını :) sadece mimikleri bulamadım ben şimdilik shift tuşuyla idare ediyorum. bahtıma hangi mimik çıkardsa :)

çoklu alıntı iyiymiş :KK9: şuan pek bakamıyorum ama eve gidince baya kurcalıcam siteyi :KK70:
önceden de çoklu alıntı vardı ama simge durumundaydı farkrdilmiyodu. boyle yazı şeklinde olması iyi oldu . ben de dosya yüklae bölumunu sevdim pratik olmuş..böyle yeniliklere can kban..şimdi mimikleri de buldum :KK66::KK71:

önceden de çoklu alıntı vardı ama simge durumundaydı farkrdilmiyodu. boyle yazı şeklinde olması iyi oldu . ben de dosya yüklae bölumunu sevdim pratik olmuş..böyle yeniliklere can kban..şimdi mimikleri de buldum :KK66::KK71:

dosya yükle derken resim yükleme falan mı mesajlarrda , Ben önceden yeni sayfa açıp alıntıyla cevapla deyip ctrl c yapıyodum :-):-) hiç farketmemiştim

taktın kafayı canım :KK66: her yazın isyan dolu :KK66: tebessümle okuyorum yazılarını :KK66: sadece mimikleri bulamadım ben şimdilik shift tuşuyla idare ediyorum. bahtıma hangi mimik çıkardsa :KK66:
Benim biraz muhalif bir yapım vardır da.:KK48:Ama cidden eskisi daha iyiydi.Ama Nevoş alış dedi alışacağım.:KK61: Kötü yanı bütün elektrik akımım yok oldu.:mad:Yarışma için elektrik lazım da bana.:-)

X