Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Sağol canım inşaallah:KK19:Gitmem şart ama ne zaman bilmiyorum:KK9:15 gün sonra izne çıkıyoruz belki orda giderim:KK28:

Ben de hep ihmal ediyorum kendimi ama sonradan acısı fena çıkıyor:18:
Dişi ihmal ettim sonra bir vurdu kafamı duvara vuruyordum ağrıdan en son raddeye gelince gittim:KK9:
Git canım ihmal etme:KK19:

Son düzenleme:
Nevoş mesajı düzenledikten sonra harflerde sorun oluyor mu:26:
Ben telefondan yazıp düzenleme yaptığımda harfler değişiyor da:44:

Ben de hep ihmal ediyorum kendimi ama sonradan acısı fena çıkıyor:18:
Dişi ihmal ettim sonra bir vurdu kafamı duvara vuruyordum ağrıdan en son raddeye gelince gittim:KK9:
Git canım ihmal etme:KK19:

Ben de öyleyim:KK17:Diş sıkıntımda var 20 lik dişlerim çekilecek:KK53:Doktor 6 ay önce 15 gün sonra çekelim dedi ben bir daha gitmedim:KK60:Ağrısını çekiyorum:KK5:

Ben de öyleyim:KK17:Diş sıkıntımda var 20 lik dişlerim çekilecek:KK53:Doktor 6 ay önce 15 gün sonra çekelim dedi ben bir daha gitmedim:KK60:Ağrısını çekiyorum:KK5:

:KK9:Ben de 20lik dişi çektiricem de dr. cerrahi müdahele lazım dedi:18:
Ne zaman verelim randevu diye sordu, ben daha sonra uğrarım dedim:KK60:
Ama okullar açılmadan gidicem sen de git canım, çekilmesi gereken 20lik dişlerin zamanla sağlam dişlere de zararı oluyormuş:KK5:

:KK9:Ben de 20lik dişi çektiricem de dr. cerrahi müdahele lazım dedi:18:
Ne zaman verelim randevu diye sordu, ben daha sonra uğrarım dedim:KK60:
Ama okullar açılmadan gidicem sen de git canım, çekilmesi gereken 20lik dişlerin zamanla sağlam dişlere de zararı oluyormuş:KK5:

Yok benimkilerin ucu dışarda ama yanağıma bakıyor çekilebilir dedi:18:Ama ben korkuyorum:KK14:
Allah kolaylık versin:KK5:
Ben de öyle uğramıyorum eşim randevu al diyor benim almak istediğim zaman aralığında yokmuş randevu deyip uzatıyorum.:KK33:

Yok benimkilerin ucu dışarda ama yanağıma bakıyor çekilebilir dedi:18:Ama ben korkuyorum:KK14:
Allah kolaylık versin:KK5:
Ben de öyle uğramıyorum eşim randevu al diyor benim almak istediğim zaman aralığında yokmuş randevu deyip uzatıyorum.:KK33:

Ucu varsa zor olmaz o zaman nevoşum:KK19:Amin canım:KK16:
O zaman ben önce gidip çektireyim çok canım yanmazsa san da söylerim gidersin nevoş:KK9:
Bak kendimi kobay olarak kullanıcam:KK60:

X