- 24 Eylül 2018
- 99.316
- 296.485
- 698
Ellerine sağlık aşkomDayanamam illa toplu duracakKalktım mecburen
Hayırlı İftarlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık aşkomDayanamam illa toplu duracakKalktım mecburen
Hayırlı İftarlar![]()
Kime gönderiyordun senBunu denemedim ben,hiç aklıma bile gelmemişti hemsosuu![]()
Benim eski samsungta da sorun yoktu nanem, yeni modellerde galiba var bir şeyEski telefonumda daha iyiydi bakıyorum çok net canlı aynı marka oysa ki kızım kullanıyor şimdi evde olursa ondan çekeyim bende
Jenna dan al haberi hemşomBunu denemedim ben,hiç aklıma bile gelmemişti hemsosuu![]()
Evet yeniler de oluyor yada güncelleme ile değiştiBenim eski samsungta da sorun yoktu nanem, yeni modellerde galiba var bir şey![]()
Bunun için ormana gitmiyorsa sorun değilEvrene ,777![]()
Derim bence hemsosuuu ben elma sevmiyom nedenseElma olsa yok demezsin![]()
Dert dinlemekten korkuyorum hemsosuuJenna dan al haberi hemşomcanın sıkılırsa kendime mesaj at ,sor bakalım keyfi nasıl
![]()
Belki cevap vermez hemsom,hangisi daha iyi olur bilemedim tabiiDert dinlemekten korkuyorum hemsosuu![]()
Çığlığı bana kadar geliyorBunun için ormana gitmiyorsa sorun değil![]()
Hadi insallah nasip olsunDerim bence hemsosuuu ben elma sevmiyom nedense![]()
Cevap vermiyor diye tribe gidiyormusum bideBelki cevap vermez hemsom,hangisi daha iyi olur bilemedim tabii![]()
Allah büyük be hemsom, bir mucize gerçek oluverir ansızınHadi insallah nasip olsun![]()
Vazgeçtim,deneme senCevap vermiyor diye tribe gidiyormusum bide![]()
İnşallah hemşomAllah büyük be hemsom, bir mucize gerçek oluverir ansızın![]()
Şimdi kendi telefonumda WhatsApp bloke oldu, 6 saat boyunca giriş yapamayacağımEvet yeniler de oluyor yada güncelleme ile değişti
Ben yazmıştım o ihtimali sonra bip indir diye görmedin sanırımŞimdi kendi telefonumda WhatsApp bloke oldu, 6 saat boyunca giriş yapamayacağım.
Samsung WhatsApptan fotoğraf nasıl yüklenir? Kopyalayamıyorum![]()
Girerim kesinVazgeçtim,deneme sen![]()