- 1 Aralık 2021
- 13.226
- 45.840
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirse gorecegi varÜç vakte kadar dönecek diyorlar![]()
Sıkı tutun gelince de bir daha kaçmasınlarGelirse gorecegi var![]()
Gözümüz gibi bakarızSıkı tutun gelince de bir daha kaçmasınlar![]()
Biraz daha bekleteceğim canım benim
Nevos sofralar neden gelmiyor,hani yapılmıştıBiraz daha bekleteceğim canım benim
Çok teşekkür ederim![]()
Açamadım konuyu, şöyle ki başka telefondan çekmiştim ama fotoğrafları siteye aktaramadım.Hksu canım konuyu açtın mi
hic cekinmene gerek yok ki ,sanki ben çok mu muhteşem yaptım yooo. İlk üçe falan girmeyeceginide biliyorum ama maksat eğlence olsun
böyle şeyleri kendine dert etme hiç, biz biliyoruz nasıl yapılıyor arka planda ,anliyoruz birbirimizi
![]()
Diğer telefondan siteye giriş yapamiyor musun ? Fotoğrafların olduğu telefondan yaniAçamadım konuyu, şöyle ki başka telefondan çekmiştim ama fotoğrafları siteye aktaramadım.
Telefon samsung , WhatsApp da yüklü değil. Daha önce hiç kullanmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Şansa bu hafta da eşime hep mesai yazıyorlar . 08-24 çalışıyor birbirimizi hiç göremedik. Kaldı öylece.Bluetoothla da eşleşme olmadı kendi telefonuma da aktaramadım.
Varsa bilen yönlendirebilirseniz açarım konuyu![]()
Bende samsung kullanıyorum, bende fotoları yükleyemiyorum siteye kabul etmiyor. Nevos belki yardımcı olur bu konuda sana canimAçamadım konuyu, şöyle ki başka telefondan çekmiştim ama fotoğrafları siteye aktaramadım.
Telefon samsung , WhatsApp da yüklü değil. Daha önce hiç kullanmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum.
Şansa bu hafta da eşime hep mesai yazıyorlar . 08-24 çalışıyor birbirimizi hiç göremedik. Kaldı öylece.Bluetoothla da eşleşme olmadı kendi telefonuma da aktaramadım.
Telefondan kaynaklı yükleyemiyor anladığım kadarıyla, aynı şeyi bende yaşıyorumDiğer telefondan siteye giriş yapamiyor musun ? Fotoğrafların olduğu telefondan yani
Fotoğrafları düzenle kısmından biraz kırp olurAçamadım konuyu, şöyle ki başka telefondan çekmiştim ama fotoğrafları siteye aktaramadım.
O zaman çözünürlük bozuluyor canımFotoğrafları düzenle kısmından biraz kırp olur
Benim de Samsung,katıldığım dönemler hiç sıkıntı yaşamadım ben hemşom,ben fotolar kendi telefonuna aktarilamadi diye ekleyemiyor sandımTelefondan kaynaklı yükleyemiyor anladığım kadarıyla, aynı şeyi bende yaşıyorum![]()
Kuzu benim de Samsung kendime gönderip, kaydediyorum öyle yükleniyorTelefondan kaynaklı yükleyemiyor anladığım kadarıyla, aynı şeyi bende yaşıyorum![]()
Bende de oluyorTelefondan kaynaklı yükleyemiyor anladığım kadarıyla, aynı şeyi bende yaşıyorum![]()
ÇiçeğimKuzu benim de Samsung kendime gönderip, kaydediyorum öyle yükleniyor