- 11 Şubat 2022
- 3.504
- 8.158
- 108
Diğer türlü kırpmak zorunda kalıyorumKuzu benim de Samsung kendime gönderip, kaydediyorum öyle yükleniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer türlü kırpmak zorunda kalıyorumKuzu benim de Samsung kendime gönderip, kaydediyorum öyle yükleniyor
Samsung sana küsmüş galibaSamsung kaynaklı genel bir sorun galiba buben bunu hep yaşıyorum
Ben öyle yapıyorum son zamanlarda demek ki o yüzden beğenmiyorum yükledikten sonraO zaman çözünürlük bozuluyor canım![]()
Benim yüklemeyi kabul etmiyor hemşom,boyutu büyük geliyor. Kirpinca da çözünürlük bozuluyor, netlik gidiyor hemsosuu. Bir tek bana yapıyor sanıyordumBenim de Samsung,katıldığım dönemler hiç sıkıntı yaşamadım ben hemşom,ben fotolar kendi telefonuna aktarilamadi diye ekleyemiyor sandım![]()
Bulaniklasiyor kuzuBen öyle yapıyorum son zamanlarda demek ki o yüzden beğenmiyorum yükledikten sonra
Yazsin da anlarız sorun neymiş hemşomBenim yüklemeyi kabul etmiyor hemşom,boyutu büyük geliyor. Kirpinca da çözünürlük bozuluyor, netlik gidiyor hemsosuu. Bir tek bana yapıyor sanıyordum![]()
Başka bir yol demek bu var kuzu,nasıl gönderiyorsun ki onu anlamadımKuzu benim de Samsung kendime gönderip, kaydediyorum öyle yükleniyor
Kendine mesaj yollanıyor ya WhatsApptanBaşka bir yol demek bu var kuzu,nasıl gönderiyorsun ki onu anlamadım![]()
Çok bozuyor işte eslim o daDiğer türlü kırpmak zorunda kalıyorum
Eski telefonumda daha iyiydi bakıyorum çok net canlı aynı marka oysa ki kızım kullanıyor şimdi evde olursa ondan çekeyim bendeBenim yüklemeyi kabul etmiyor hemşom,boyutu büyük geliyor. Kirpinca da çözünürlük bozuluyor, netlik gidiyor hemsosuu. Bir tek bana yapıyor sanıyordum![]()
Halbuki ben onu çok seviyorum, hiç aldatmadım başka telefonlarlaSamsung sana küsmüş galiba![]()
WhatsApp tan kendime gönderiyorum sonra galeridekileri silip WhatsApp tan kaydediyorumBaşka bir yol demek bu var kuzu,nasıl gönderiyorsun ki onu anlamadım![]()
Ve boyut küçük oluyorÇok bozuyor işte eslim o da![]()
Bende bir öyle yapıyordum sonradan ne diye başka şeylere bulaşmışım kiWhatsApp tan kendime gönderiyorum sonra galeridekileri silip WhatsApp tan kaydediyorum
Yani en mantıklısı öyle burda bı ara konuşulmuştu Nevoş söyledi öyle yapın diyeBende bir öyle yapıyordum sonradan ne diye başka şeylere bulaşmışım ki
Giriş yapıyorum ama hazırlık aşamasında ve sonrasındaki fotoğrafları sıralayıp yükleyemiyorum. Karma bir sırayla kafasına göre yüklüyor. DüzenleyemiyorumDiğer telefondan siteye giriş yapamiyor musun ? Fotoğrafların olduğu telefondan yani
Evet bende öyle yapıyorum sonra kolaj yapıp kırpma ile yükledim ama çiğ köfte, Yüksük çorbası, Divriği pilavı, da öyle yükledim sanki çok da küçülmedi görsellerYani en mantıklısı öyle burda bı ara konuşulmuştu Nevoş söyledi öyle yapın diye