Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

Ailece içiniz geçmiş sizin

Hiç sorma replikler öksüz kaldı agshshsj Eskiden arada bir banlanırdım, şimdi arada bir banlanmıyorum. Di mi Jenna16
Şimdi oğlanı çalıştırıyorum kuşo Londra dan sevgilerle için yazın başında gidecek ,bana kulübeden böyle çekip atacaksın bak diye

Benim uzmanlık alanım deyno

Ailece içiniz geçmiş sizin
46 yaşına girdim olsun o kadar Bizim yerimize kızım çok sever hediye almayı, seçmeyi. Kadınlar gününde bile çiçek alıp getirdi kadınlar günün kutlu olsun dedi. Eşim normal günde hediye alır hakkını yiyemem ama nasıl. Bileklik gördüm beğendim, istedim gitmiş Adana burması almış, bileklik bozdururken çok zarar eder diyor Kıyafet desen beni yorma kendin al, aldığımı beğenmezsin sonra der
Benim uzmanlık alanım deyno
Geçen gün ev görme hediyesi almaya büyük bir züccaciye satan yere girdim, o kadar seçeneğe kafam karıştı, en son akarı kokarı yok diye borcam alıp çıktım

Ahahaha deyno ya ben çok severim valla başkasına almak için dolaşmayı da kendim için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…