Yöresel Tarif Ramazan Sofraları(2025)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz 'Ramazan Sofraları'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    398
  • Anket Kapalı .
Çok şükür kuzucum iyiyim, sen nasılsın nasıl gidiyor bebiskoyu ne zaman söyleyeceksiniz
Allah iyilik versin sosyalim Çok şükür iyi gidiyor bir iki gündür içimde korku vardı bugün gittim göründüm herşey yolundaymış rahatladım biraz bayramda söylemeyi düşünüyorum yüzde 70 kız dedi doktorum galiba prenses geliyor

Yaaaaaaaaaaa yeriiimmmmmmmm çok sevindim canım merviskocum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah senin gibi güzel bir prenses geliyor desene ayy tüm aileye daha güzel bir bayram hediyesi düşünemiyorum rabbim sağlıkla kavustursun inş kuzucuumm,her şey hep yolunda olsun inş

Allah razı olsun canım sosyalim Rabbim sana en güzellerini nasip etsin inşallah Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum her zaman dualarımdasın

Allah razı olsun canım sosyalim Rabbim sana en güzellerini nasip etsin inşallah Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum her zaman dualarımdasın
Yaa seni de yirimmm pamuk kalpli kuzummm benim yaaa Allah razı olsun bitanem pamuk prensesim şans uğur mutluluk huzur getirsin inş yuvasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…