Sanmam kuzuBakalım kanacak mı
Aminnnn kuzummmCümleten hayırlı iftarlar hayırlı akşamlar canlar
İşim var biterse belkiNevos bu akşam belki incileri dizersin,ne dersin
Aminn amiinnn amiiinnnnn nevoşummmİşim var biterse belki
Allah kolaylık versin canımİşim var biterse belki
Çok şükür kuzucum iyiyim, sen nasılsın nasıl gidiyorSosyalim nasılsın iyimisin
Aminn amiinnn amiiinnnnn nevoşummmama biliyorum işinde çok
Hepimize inşallah Allah razı olsunAllah kolaylık versin canım
Allah iyilik versin sosyalimÇok şükür kuzucum iyiyim, sen nasılsın nasıl gidiyorbebiskoyu ne zaman söyleyeceksiniz
Yaaaaaaaaaaa yeriiimmmmmmmmAllah iyilik versin sosyalimÇok şükür iyi gidiyor bir iki gündür içimde korku vardı bugün gittim göründüm herşey yolundaymış rahatladım biraz bayramda söylemeyi düşünüyorum yüzde 70 kız dedi doktorum galiba prenses geliyor
Allah iyilik versin sosyalimÇok şükür iyi gidiyor bir iki gündür içimde korku vardı bugün gittim göründüm herşey yolundaymış rahatladım biraz bayramda söylemeyi düşünüyorum yüzde 70 kız dedi doktorum galiba prenses geliyor
Allah razı olsun canım sosyalimYaaaaaaaaaaa yeriiimmmmmmmmçok sevindim canım merviskocum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah senin gibi güzel bir prenses geliyor desene ayy tüm aileye daha güzel bir bayram hediyesi düşünemiyorum rabbim sağlıkla kavustursun inş kuzucuumm,her şey hep yolunda olsun inş
Anladım ben,oo sürpriz olacak demek ki
Evet cennam bayram süprizi olsun herkese hemde pembiş pembiş
Yaa seni de yirimmm pamuk kalpli kuzummm benim yaaaAllah razı olsun canım sosyalimRabbim sana en güzellerini nasip etsin inşallah Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum her zaman dualarımdasın
Canım benim amin inşallah güzel teyzesiYaa seni de yirimmm pamuk kalpli kuzummm benim yaaaAllah razı olsun bitanem pamuk prensesim şans uğur mutluluk huzur getirsin inş yuvasina
İnşallah kuzucuğum inşallahEvet cennam bayram süprizi olsun herkese hemde pembiş pembiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?