- 24 Eylül 2018
- 99.540
- 296.993
- 698
Yapsaydın keşke![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapsaydın keşke![]()
Ne yapalım nazımız geçiyor bizde söyleniyoruzZorlasam olurdu da kafam karışıyor, o yüzden tek başıma iken açmak istiyorum.
Yav arkadaş tarif yap diye diye yaptırdılar, kurtulamadım yine. Şimdi de geç açtın diye kızıyorlarBen açtım konuyu siz de uyanıktınız ama açılmadı ki ben ne yapayım
![]()
Tuz Gölünde yıka hepsiniBayramda eltiler ve görümcemler gelecek toplu dökeyim bari![]()
Bende şaşırdım o yaşta kaju sevgisiOnların ici geçmiş, millette ne dedişkolar ve nineşkolar varşoka girdim
Bana tam uyku hiç yok birileri gelir,birileri gider,birileri ararSöyle söylerahat rahat arasınlar
Heee canom oydu yaa site açıp kaybolduSenin bir kankin daha vardı neydi o unuttum dediy miydi![]()
Ben ariyom hepinizin yerineSöyle söylerahat rahat arasınlar
Ben dedim zatenTansiyon 22/15![]()
Bir aşktır kajuBende şaşırdım o yaşta kaju sevgisi![]()
İçimden geçirdim zaten,sosyale saat farketmiyorBen ariyom hepinizin yerine![]()
Dün akşam bende saat 5 di az uzanayım 6 gibi kalkar iftar hazırlarım dedim saati kurdum yattım. Büyük oğlan anne anne geldi bas bas bir korktum. Zannediyorum okula geç kaldıkBana tam uyku hiç yok birileri gelir,birileri gider,birileri arar
Zaten arkadaşım aradı uyandım bugün![]()
Gece 2 3 hakgetire,uyan napayımİçimden geçirdim zaten,sosyale saat farketmiyor![]()
Ben de seni çok seviyorum çiçeğim
Kara listeye adın yazılmasın dikkat etBen ariyom hepinizin yerine![]()
Kızdırdı ama sonra beklenmedik şekilde alttan aldıGeldi geldi hatta yasoyu kızdırdı gitti![]()