İftar sonrası baksaydım keşkeİyi yapmışsınBirazda Deyno beklesin
![]()

Gerçi evde yoktum, şimdi açardım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İftar sonrası baksaydım keşkeİyi yapmışsınBirazda Deyno beklesin
![]()
Yapsaydın keşkeBir ara telefonunu çaldırıp kapatayım diye geçirdim içimden![]()
Biz sana yazsak pekiKötü yazsam oturur ağlarım nevos![]()
Aradığınız kişiye ulaşılamıyorYapsaydın keşke![]()
+18Dede ile ninenin maceraları
Tuz dök ayakkabilarinaOnun görümce benim kv kb![]()
Telefonum hep açık ve sesi hep yüksektirAradığınız kişiye ulaşılamıyor
Dede ile ninenin maceraları
Benimkiler uslu ya 2 küsür aydır burdalar birşeyleri ni görmedim duymadım üst kattayim ondan belki diyeceğim de Odaları bile ayrı birlikte kalmazlar bileCenabet konu![]()
Geldi geldi hatta yasoyu kızdırdı gittiSanki geçenlerde uğradı gibi![]()
Senin bir kankin daha vardı neydi o unuttum dediy miydiKız sen kankam değil miydin![]()
Zorlasam olurdu da kafam karışıyor, o yüzden tek başıma iken açmak istiyorum.Ama ben sadece burası ile uğraşmıyorum başka işlerimde oluyor.
Ya bahane etme zorlasan yapardın![]()
Onların ici geçmiş, millette ne dedişkolar ve nineşkolar varBenimkiler uslu ya 2 küsür aydır burdalar birşeyleri ni görmedim duymadım üst kattayim ondan belki diyeceğim de Odaları bile ayrı birlikte kalmazlar bile
Görümcesi gelmiş yine![]()
Söyle söyleTelefonum hep açık ve sesi hep yüksektir![]()
Yaptın en güzelinden evetZorlasam olurdu da kafam karışıyor, o yüzden tek başıma iken açmak istiyorum.
Yav arkadaş tarif yap diye diye yaptırdılar, kurtulamadım yine. Şimdi de geç açtın diye kızıyorlarBen açtım konuyu siz de uyanıktınız ama açılmadı ki ben ne yapayım
![]()
Bayramda eltiler ve görümcemler gelecek toplu dökeyim bariTuz dök ayakkabilarina![]()
Ben caldiriyorum üzülme nazomBir ara telefonunu çaldırıp kapatayım diye geçirdim içimden![]()