Gel gel gel cancağızım, gel hiç acımayacakBağaaaaneeee, parnah benim değil mü gelmüyceğmm.
Gelmem, onun yüzünden karnıyarık pişiriyorum.Gel gel gel cancağızım, gel hiç acımayacak
Sen öyle mi yapıyorsunNeredesiniz uleyn, niye gelmiyorsunuz konuma, beğenmediniz mi masamı Adamı hasta etmeyin uleyn beğenmezseniz de ellerine sağlık başarılar dilerim yazın
Benimde canım çekti YasoGelmem, onun yüzünden karnıyarık pişiriyorum.
Fırın sütlaç ve beyaz lahana sarmasını bir kez daha görememdeynepnaz .
Canom o çemkirmesi üzerine kendisine video bile attım, utanır mı SANMAM.Benimde canım çekti Yasoekmek banmalık yanına da cacık öff acıktım
Açtınızmı konuyu ?Neredesiniz uleyn, niye gelmiyorsunuz konuma, beğenmediniz mi masamı Adamı hasta etmeyin uleyn beğenmezseniz de ellerine sağlık başarılar dilerim yazın
HaklısınGelmem, onun yüzünden karnıyarık pişiriyorum.
Benimde canım çekti Yasoekmek banmalık yanına da cacık öff acıktım
Cacığı da hazırladım canom, yakınız atla gel.Benimde canım çekti Yasoekmek banmalık yanına da cacık öff acıktım
Yok ya gerek yok bildirimeBu mesaja hemen bildirim atalım
Gelmezsen gelmeeeBağaaaaneeee, parnah benim değil mü gelmüyceğmm.
Hayırlı Jennam benim.Ben kendi istek ,arzu ve begenim neticesinde yorumumu uzun zaman önce yaptım
İyi işte ne güzel, afiyetle yersinizGelmem, onun yüzünden karnıyarık pişiriyorum.
Ben yapmıyorum da başkası sadece öyle yazınca o his uyanıyor ben deSen öyle mi yapıyorsunBeğenmesen bile ellerine sağlık başarılar dilerim hmm
İnsta açılmıyor 2 gündür
Sağolasın, yorum da yapmışsınEvet sofrayı yeni gördüm.
Cacığımı da çalmış. He he olman da yoktur kiiCacığı da hazırladım canom, yakınız atla gel.
Yok ya gerek yok bildirime
Gelmezsen gelmeee
Hayırlı Jennam benim.
İyi işte ne güzel, afiyetle yersinizAlıntıya atayım görselini dedim ama neyse
Ben yapmıyorum da başkası sadece öyle yazınca o his uyanıyor ben de
İnsta açılmıyor 2 gündür
Sağolasın, yorum da yapmışsın
Cacığımı da çalmış. He he olman da yoktur kii
Keşke yaaa eşimde evde yokCacığı da hazırladım canom, yakınız atla gel.
Fırında yapmadım ama kapağından gördüğün kadar artık
Yazsa da açılmıyor hiçbirşey 2 gündür.Girdim kaç kere hep aynı. Sadece benim değil.Yorum yazılıyor ama özelden.
Bende dün akşama kadar sıkıntılıydı, akşamdan beri iyi.Yazsa da açılmıyor hiçbirşey 2 gündür.Girdim kaç kere hep aynı. Sadece benim değil.Yorum yazılıyor ama özelden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?