- 1 Aralık 2021
- 13.364
- 46.508
- 548
- 34
Ben beğendikleri me de kısa şekilde eline sağlık yazıyorumNeredesiniz uleyn, niye gelmiyorsunuz konuma, beğenmediniz mi masamı
Adamı hasta etmeyin uleyn beğenmezseniz de ellerine sağlık başarılar dilerim yazın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben beğendikleri me de kısa şekilde eline sağlık yazıyorumNeredesiniz uleyn, niye gelmiyorsunuz konuma, beğenmediniz mi masamı
Adamı hasta etmeyin uleyn beğenmezseniz de ellerine sağlık başarılar dilerim yazın
Beğenmediklerine pekiBen beğendikleri me de kısa şekilde eline sağlık yazıyorum![]()
Beğenmediğim olmuyor ki ne bulsam yerim ben yemek ayırt etmemBeğenmediklerine peki![]()
Beğenmediğim olmuyor ki ne bulsam yerim ben yemek ayırt etmem![]()
Ben de hep aynıBeğenmediğim olmuyor ki ne bulsam yerim ben yemek ayırt etmem![]()
Yemekteyiz gibi beğenmediklerini sayBen de hep aynıArada saydırsam mı
![]()
Öyle de ayrım yapıyon nesi var diye linç ederlerYemekteyiz gibi beğenmediklerini say![]()
OlabilirÖyle de ayrım yapıyon nesi var diye linç ederler![]()
Şimdi bir düşündüm de yemekteyiz kk konsepti ne güzel olurduÖyle de ayrım yapıyon nesi var diye linç ederler![]()
Önce kendine bak derlerseYemekteyiz gibi beğenmediklerini say![]()
O hep güzel yazıyor ben arada gömeyim
Bunu hiç düşünmemiştimÖnce kendine bak derlerse![]()
Eskiden yarışmacı röportajları yapıyordumŞimdi bir düşündüm de yemekteyiz kk konsepti ne güzel olurduyarışmacılar tarifleri puanlayıp Nevreste hanıma puanı ve eleştirilerini mesaj olarak atıyor, Nevreste hanım da kendi puanlamasını yapıp yarışmanın son günü gelen eleştirileri yazıp puanlamaya göre kazananı belirliyormuş
![]()
Çoğu üye yapılan tarifleri inceyip yorum yapmıyor sadece son görsele oy veriyorŞimdi bir düşündüm de yemekteyiz kk konsepti ne güzel olurduyarışmacılar tarifleri puanlayıp Nevreste hanıma puanı ve eleştirilerini mesaj olarak atıyor, Nevreste hanım da kendi puanlamasını yapıp yarışmanın son günü gelen eleştirileri yazıp puanlamaya göre kazananı belirliyormuş
![]()
Şunu atarımBunu hiç düşünmemiştimbenim hepsi muhteşem dersin
![]()
Bu çok zor olur sanki,Nevoş açısındanŞimdi bir düşündüm de yemekteyiz kk konsepti ne güzel olurduyarışmacılar tarifleri puanlayıp Nevreste hanıma puanı ve eleştirilerini mesaj olarak atıyor, Nevreste hanım da kendi puanlamasını yapıp yarışmanın son günü gelen eleştirileri yazıp puanlamaya göre kazananı belirliyormuş
![]()
Keşke yapsalarÇoğu üye yapılan tarifleri inceyip yorum yapmıyor sadece son görsele oy veriyor