• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazan Sofraları(2025)

Öyle de ayrım yapıyon nesi var diye linç ederler 😅🤣
Şimdi bir düşündüm de yemekteyiz kk konsepti ne güzel olurdu 😆 yarışmacılar tarifleri puanlayıp Nevreste hanıma puanı ve eleştirilerini mesaj olarak atıyor, Nevreste hanım da kendi puanlamasını yapıp yarışmanın son günü gelen eleştirileri yazıp puanlamaya göre kazananı belirliyormuş 😆😆

Şimdi bir düşündüm de yemekteyiz kk konsepti ne güzel olurdu 😆 yarışmacılar tarifleri puanlayıp Nevreste hanıma puanı ve eleştirilerini mesaj olarak atıyor, Nevreste hanım da kendi puanlamasını yapıp yarışmanın son günü gelen eleştirileri yazıp puanlamaya göre kazananı belirliyormuş 😆😆
Eskiden yarışmacı röportajları yapıyordum😁
Bu fikirde güzelmiş🥰😁
Sen arada dalıyorsun, bizi takip ediyorsun🥰Daha sık gel sohbete dahil ol🥰

Çoğu üye yapılan tarifleri inceyip yorum yapmıyor sadece son görsele oy veriyor

Bunu hiç düşünmemiştim 🤣 benim hepsi muhteşem dersin 😁
Şunu atarım:70:
p%C3%BCh-p%C3%BChh.gif

Bu çok zor olur sanki,Nevoş açısından 🤔

Back
X