- 8 Haziran 2013
- 56.155
- 149.109
Yok diğeribiladeri karnı yarıkmı oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok diğeribiladeri karnı yarıkmı oluyo
Aslında sofradaki hallerini koymuştum olmadı mı kiSofraları sadece whatsapptan kendine at kaydet onları vana yolla
Yok kırptıysan dedim.Aslında sofradaki hallerini koymuştum olmadı mı ki
Geleceği varsa da gelmez heHünkâr kayboldu ya la
Ah abla sesli kayıt atma özelliği olsa anlatırdım ama sofrada şöyle bir kırpma var portre ile çektiklerimi ekran görüntüsünü alıp kırptım kırpmaktan kastım oYok kırptıysan dedim.
Hürremi bekliyordur
Sesli kayıt var Tenceresiz kaldim anne bol bol kayıt atıyorAh abla sesli kayıt atma özelliği olsa anlatırdım ama sofrada şöyle bir kırpma var portre ile çektiklerimi ekran görüntüsünü alıp kırptım kırpmaktan kastım o
Bence de isi zorGeleceği varsa da gelmez he
Kırpınca küçülüyor muAh abla sesli kayıt atma özelliği olsa anlatırdım ama sofrada şöyle bir kırpma var portre ile çektiklerimi ekran görüntüsünü alıp kırptım kırpmaktan kastım o
Boyut kalitesi düşüyor ablaKırpınca küçülüyor mu
Aaaa nasılll bana da öğretin yaaaSesli kayıt var Tenceresiz kaldim anne bol bol kayıt atıyor
Ben gelmezdim meselaBence de isi zor
Ay benimkiler çiçek yolmaz ki yolsa yolsa beni yolarlarTek çete RedGirl 'ün bebeleri sanıyordum
Yoklama alıp kayıp kişiyi bulayım.Hünkâr kayboldu ya la
Seninkiler bir tık usta evet hemen aklıma geldilerAy benimkiler çiçek yolmaz ki yolsa yolsa beni yolarlar
Yok ,o da değilYoklama alıp kayıp kişiyi bulayım.
Bir an acaba Kazen mi aldı diye düşündüm @Nevreste
Bıçağı kendine saplamış olursunYoklama alıp kayıp kişiyi bulayım.
Bir an acaba Kazen mi aldı diye düşündüm @Nevreste
Herkes bir ürktüBen gelmezdim mesela
Yaniii sen olsan ürkmez misinnnHerkes bir ürktü
Ay ben mi aldım acaba? Olabilir mi ki öyle bir şey? Ters köşe yapıyormuşumBıçağı kendine saplamış olursun