- 24 Eylül 2018
- 97.161
- 292.417
Bu kadar tehdit alsam ürkerim, hatta acaba ben mi aldım diye kendimi sorguladımYaniii sen olsan ürkmez misinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar tehdit alsam ürkerim, hatta acaba ben mi aldım diye kendimi sorguladımYaniii sen olsan ürkmez misinnn
Yarın bütün büyü bozulacakAy ben mi aldım acaba? Olabilir mi ki öyle bir şey? Ters köşe yapıyormuşum
Öğrenecekler öğrenecekler onlar da inşallahSesli kayıt var Tenceresiz kaldim anne bol bol kayıt atıyor
Buyrun benim
Nasılsın canım?Buyrun benim
Yarın menüde ne vardı acaba?Buyrun benim
Onu başkaları arıyor sen değilYarın menüde ne vardı acaba?
Ya tutarsa diye deneyeyim dedimOnu başkaları arıyor sen değil
Yok yook sen almadınAy ben mi aldım acaba? Olabilir mi ki öyle bir şey? Ters köşe yapıyormuşum
İyiyim şükür güzelciğimmm bugün misafir vardı iftarda biraz koşuşturmayla geçti yoruldum sen nasılsınNasılsın canım?
Efendim yarın tavuklu sultan kebabı ile nohutlu mısırlı pilav var, ezogelin çorba başlangıç. Sarma ve köz patlıcan salatası da meze. İbiza tatlısının cupta versiyonu da tatlımız oluyor efendim. Uyuyor mu sizeYarın menüde ne vardı acaba?
Ben de iyiyim tatlım Allah kabul etsin, ellerine sağlıkİyiyim şükür güzelciğimmm bugün misafir vardı iftarda biraz koşuşturmayla geçti yoruldum sen nasılsın
Efendim yarın tavuklu sultan kebabı ile nohutlu mısırlı pilav var, ezogelin çorba başlangıç. Sarma ve köz patlıcan salatası da meze. İbiza tatlısının cupta versiyonu da tatlımız oluyor efendim. Uyuyor mu size
Uçuk fiatlar artık dövize endekslide ondanYok artık
hahahahahah yaaa ne bileyim böyle arayıncaa korktum vallaC A N O hala sağ. Bence ürkülecek durum yok
Bu kadar tehdit alsam ürkerim, hatta acaba ben mi aldım diye kendimi sorguladım
haniii bekliyorummmÖğrenecekler öğrenecekler onlar da inşallah