- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PiştMaşallah
Benim de başıma geldi ama kendi çocuğum yolup söktüSenin de en iyi dallanmış iki çiçengini kökten söküp diğerlerinin yeni çıkan narin yapraklarını ve dallarını kırsalar görürsün sakinliği
Küçük dalları toprağın içinde gömülü buldum. Çorba edilmiş saksı. Toprağın neredeyse yarısı da yoktu. Yarın gidip saksının toprağını yenilemem lazım. Kalan dallar bozulacak Olmadı ana saksıdan gül açmayacak gibi görünen dalları budarım. Evin camın önüne koyarım.
Çiçek yerine saksıya gömülmesinordinary i konudan engelleyecek
Nazara gelmeyelimYine mi güzeliz yine mi çiçeğiz
Benim kızlarda yolmuşlardı. Menekşem salondaydı. Misafir gelecekti kapıyı açık bıraktım. Bir baktım bir yol boyu yapraklar dizilmişGittim menekşe kelBenim de başıma geldi ama kendi çocuğum yolup söktü
Buyur Zenna’m
Allah korusunNazara gelmeyelim
Nasılmış benim Zano'm Zanım?Buyur Zenna’m
Geldi bile
Fotoları kırptın mı
Eyvahlar olsunÇiçek yerine saksıya gömülmesin
Benim kızlarda yolmuşlardı. Menekşem salondaydı. Misafir gelecekti kapıyı açık bıraktım. Bir baktım bir yol boyu yapraklar dizilmişGittim menekşe kel
Budar bileEyvahlar olsun
Sofraları sadece whatsapptan kendine at kaydet onları vana yollaBoyut yüksek gelince kırpmak zorunda kaldım abla
Ben onu korurumBudar bile
Ramazan ın son gününe kadar devam kaç kişi var daha yapacakAllah korusun
Yarın yine sofra var
19-20 galibaRamazan ın son gününe kadar devam kaç kişi var daha yapacak
Tamam aşkomBen onu korurum
İyiyim Zenna’m Çocukların uyumasını bekliyorumNasılmış benim Zano'm Zanım?