- 25 Aralık 2013
- 4.919
- 3.249
Aynı durumdan bende muzdaribim yaaa yok ki İOS için uygulama keyiflen dolaşalım şuralardaEki Görüntüle 3402380
Bütün ekranı kaplayan reklamlardan yorum yazılmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdan bende muzdaribim yaaa yok ki İOS için uygulama keyiflen dolaşalım şuralardaEki Görüntüle 3402380
Bütün ekranı kaplayan reklamlardan yorum yazılmıyor
O bende ara ara çıkıyor özellikle geceye doğruBi ara ablalar çıkıyordu
Yok vallahi herkes menekşe tutturamıyor. Ben kaç kişiye verdim hep kuruttularMenekşe çoğaltmak kolaymış. Sardunya da. Aslında gülün tekniğini de buldum. Yarısından fazlası tutuyor. Güzel kokan güllerden bulup çelikleyeyim. Bir Fatih yapayım. Çok güzel güller var orada
Konu geliyor muO bende ara ara çıkıyor özellikle geceye doğru
Açtım ki ablaaa çok olmadı 5-6 dakka olmuştur ön onaydan geçerse sende o işKonu geliyor mu
Allah aklı başında insanlarla karşılaştırsınBu kız da manyak. Saçma sapan savunmalar yapıyor. Whatsappı durdurdum da bildirim gelmiyor Takıntılı bir şey. Birazdan serum taktırmaya gider acile
Geldi bileAçtım ki ablaaa çok olmadı 5-6 dakka olmuştur ön onaydan geçerse sende o iş
Olabilir Annem saksıdakini de kurutmuştu. Ben de kolay köklenen biberiyeyi kuruttum geçenlerde Canlanacak diye ümitliyim. Tüm yapraklar kahverengi oldu Uçları yeşil yeşil. En iyisi yıvri dal bulup köklendirip dikeyim.Yok vallahi herkes menekşe tutturamıyorum. Ben kaç kişiye verdim hep kuruttular
Haydi bakalım Hünkar mı geliyor?Aynı durumdan bende muzdaribim yaaa yok ki İOS için uygulama keyiflen dolaşalım şuralarda
Bende isterim bahçeli evOlabilir Annem saksıdakini de kurutmuştu. Ben de kolay köklenen biberiyeyi kuruttum geçenlerde Canlanacak diye ümitliyim. Tüm yapraklar kahverengi oldu Uçları yeşil yeşil. En iyisi yıvri dal bulup köklendirip dikeyim.
Bana bahçe yapacağım arsa alın (pon pon sallayan bacımsu)
Yahu pon ponlu bacı ifadesi nerede? Yok muydu?
Geldi bakHaydi bakalım Hünkar mı geliyor?
Hünkar beğendinin adı ve içeriği değiştirilmiş. Kül yutmam benGeldi bak
Vah o tarifi alan arkadaşaHünkar beğendinin adı ve içeriği değiştirilmiş. Kül yutmam ben
Ahanda piçağı yemeden kurtuldumHaydi bakalım Hünkar mı geliyor?
Özelden muhabbetteyizVah o tarifi alan arkadaşa
Maşallah8 gün ve 8 iftar sofrası
Süpersiniz süper
Yine mi güzeliz yine mi çiçeğizMaşallah
Söyle zırh kuşansınÖzelden muhabbetteyiz