- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Artık orasını bilemem Şansınıza ne düşerseĆöl tozu değil yağmur gelir insallasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık orasını bilemem Şansınıza ne düşerseĆöl tozu değil yağmur gelir insallasi
Cevizlibağ province. İstanbul'da yaşamamak için şükür serisi:Hava da bu hafta ful yağmurlu burda
Alnımıza ne yazılıysa oArtık orasını bilemem Şansınıza ne düşerse
Ahh İstanbul Metrobüse binmek mesele inmek meseleCevizlibağ province. İstanbul'da yaşamamak için şükür serisi:Eki Görüntüle 3402649
Allah razı olsun aplammm Allah daha çok versin ablamVerem tabağı uzat masa altından
Bir de merter yönünü görmek isteriz , şükretmek içinCevizlibağ province. İstanbul'da yaşamamak için şükür serisi:Eki Görüntüle 3402649
Bence de hünkar senin olmalıydı ne güzel anlatırdın hikayesiyle
Kim aldıysa hünkârı geri bıraksın
Merter yönüne doğru araca binmek için cebelleşenler var elimde. Vereyim ablamaBir de merter yönünü görmek isteriz , şükretmek için
Geçen hafta Kirazlı- Kayaşehir metro Bakırköy'e uzatıldı. Korkunçtu kalabalık. İnemedim bile Metrobüsle seyehat etsem otururdum Bir daha o hattı kullanır mıyım bilmiyorumAhh İstanbul Metrobüse binmek mesele inmek mesele
Şekerparemle istemeye gidecektik. Kısmetimi kapadınız Kate gibi yok olup gündem olacağıdım.Kim aldıysa hünkârı geri bıraksın
Çok isteyerek aldı ve ilk istediği oydu asla vermezKim aldıysa hünkârı geri bıraksın
Ya sende naz yapma, yerim dar oynayamam diyorsunŞekerparemle istemeye gidecektik. Kısmetimi kapadınız Kate gibi yok olup gündem olacağıdım.
Yıllar önce Eminönü tramvay durağında arkadaşlarımı beklerken kalabalık tarafından zorla tramvaya “binmeyeceğim “diye avazım çıktığı kadar bağırdığım halde bindirilmiştimGeçen hafta Kirazlı- Kayaşehir metro Bakırköy'e uzatıldı. Korkunçtu kalabalık. İnemedim bile Metrobüsle seyehat etsem otururdum Bir daha o hattı kullanır mıyım bilmiyorum
AhahahahahYıllar önce Eminönü tramvay durağında arkadaşlarımı beklerken kalabalık tarafından zorla tramvaya “binmeyeceğim “diye avazım çıktığı kadar bağırdığım halde bindirilmiştim
ŞahidimYa sende naz yapma, yerim dar oynayamam diyorsun
Canın istese milyon tarif var
Ben bile tatlı mı üç kez değiştirdim
Bugün yarın görürsün
Buldum alternatifler de şu anda apartmanda savaş çıkarmaya hazırım. Ramazan olmasa kavgaya girişecektim. Cahilin teki saksımı mahvetmiş. Saçma saçma dallar dikmiş. Fırlatıp attım. Dallarımı kırmışlar, kökü topraktan ayrılmış. Toprak eksilmiş. Kedi gelip devirdiyse de yan apartmandakilerin ağzına tüküreceğim. Acayip sinirlendimYa sende naz yapma, yerim dar oynayamam diyorsun
Canın istese milyon tarif var
Ben bile tatlı mı üç kez değiştirdim
Geçmiş olsunBuldum alternatifler de şu anda apartmanda savaş çıkarmaya hazırım. Ramazan olmasa kavgaya girişecektim. Cahilin teki saksımı mahvetmiş. Saçma saçma dallar dikmiş. Fırlatıp attım. Dallarımı kırmışlar, kökü topraktan ayrılmış. Toprak eksilmiş. Kedi gelip devirdiyse de yan apartmandakilerin ağzına tüküreceğim. Acayip sinirlendim