- 1 Aralık 2021
- 12.110
- 40.693
- 34
Sakın ol kızBuldum alternatifler de şu anda apartmanda savaş çıkarmaya hazırım. Ramazan olmasa kavgaya girişecektim. Cahilin teki saksımı mahvetmiş. Saçma saçma dallar dikmiş. Fırlatıp attım. Dallarımı kırmışlar, kökü topraktan ayrılmış. Toprak eksilmiş. Kedi gelip devirdiyse de yan apartmandakilerin ağzına tüküreceğim. Acayip sinirlendim
Kardeşini aldım.
Amcası oğluKardeşini aldım.
Ooo güzelmişKardeşini aldım.
Yok gelmez valla. Moroccoları kullanacağım.Ooo güzelmişBir Antep sunumu gelir
Onlarda çok güzelYok gelmez valla. Moroccoları kullanacağım.
Bir bulamadınızBenceHksu Aldı
Tarifleri bile bugün gördümBir bulamadınız
Ama o değilTarifleri bile bugün gördüm
Teşekkür ederim, hala sinirliyim. Çiçeğimi başka birinin attığı fotoda gördüm. Sakinleşmişken yine coştum. Şu anda whatsapptan kızıyla kavga ediyoruzGeçmiş olsun
Ben de aykırı bir şey buldum ama saksı psikolojimi bozdu. Kimse yemeğimi hak etmiyor modundayım.Benimki ramazana biraz aykırı bir menü olmuş. Ben almadım
Cidden sakin olTeşekkür ederim, hala sinirliyim. Çiçeğimi başka birinin attığı fotoda gördüm. Sakinleşmişken yine coştum. Şu anda whatsapptan kızıyla kavga ediyoruzSuçlu ben oldum.
Senin de en iyi dallanmış iki çiçengini kökten söküp diğerlerinin yeni çıkan narin yapraklarını ve dallarını kırsalar görürsün sakinliğiSakın ol kız
Bu kız da manyak. Saçma sapan savunmalar yapıyor. Whatsappı durdurdum da bildirim gelmiyorCidden sakin ol
Çiçekler benimde hassas noktam yazın memlekete gittim geldim. Menekşem kurumuştuBu kız da manyak. Saçma sapan savunmalar yapıyor. Whatsappı durdurdum da bildirim gelmiyorTakıntılı bir şey. Birazdan serum taktırmaya gider acile
Menekşe çoğaltmak kolaymış. Sardunya da. Aslında gülün tekniğini de buldum. Yarısından fazlası tutuyor. Güzel kokan güllerden bulup çelikleyeyim. Bir Fatih yapayım. Çok güzel güller var oradaÇiçekler benimde hassas noktam yazın memlekete gittim geldim. Menekşem kurumuştuSonra yapraklarını diktim ve tuttu. Şimdi çoştu
Eki Görüntüle 3402754