- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Tamam ,yakinda gelir zaten,fazla uzaklaşmış olamazEeelbeeet açılacak o konu. Neyse, ben pusudayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ,yakinda gelir zaten,fazla uzaklaşmış olamazEeelbeeet açılacak o konu. Neyse, ben pusudayım
Sen de sağol Zano'mSağol Zenna’m
40 takla atıyorum,profil mesajlarina gitmek için sayfayı kandırıyorum, ama gücüm tükendi benimEki Görüntüle 3402380
Bütün ekranı kaplayan reklamlardan yorum yazılmıyor
Alanı biliyorumEller yukarı!
Bu kadar reklam çok fazla seçim trafiği burda bile var40 takla atıyorum,profil mesajlarina gitmek için sayfayı kandırıyorum, ama gücüm tükendi benim
Seçime razı oldum ben ,bu çok inat,kapanmıyor, gitmiyor,yazdirmiyor, cinnetlikBu kadar reklam çok fazla seçim trafiği burda bile var
Develon bezdik ama asla unutmayacağız seni çünkü beynimize çakıldınHa birde kepçe reklamı
Birde yanar dönerli reklam yapmışlar. Ekran bildiğin şimşek çakıyorDevelon bezdik ama asla unutmayacağız seni çünkü beynimize çakıldın
Dilber çıkacak diye bekliyorumBirde yanar dönerli reklam yapmışlar. Ekran bildiğin şimşek çakıyor
Bi ara ablalar çıkıyorduDilber çıkacak diye bekliyorum
Zorla neler gördük neler gorduklerimi silBi ara ablalar çıkıyordu
Yok ama yöresel bir sunum olacaksa bunlarla şansın yüksek beybi
Yöresel magnoliaYok ama yöresel bir sunum olacaksa bunlarla şansın yüksek beybi
Heee orasını bilemem tabii.Yöresel magnolia