- 24 Eylül 2018
- 99.339
- 296.526
- 698
Tamam ,yakinda gelir zaten,fazla uzaklaşmış olamazEeelbeeet açılacak o konu. Neyse, ben pusudayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ,yakinda gelir zaten,fazla uzaklaşmış olamazEeelbeeet açılacak o konu. Neyse, ben pusudayım![]()
40 takla atıyorum,profil mesajlarina gitmek için sayfayı kandırıyorum, ama gücüm tükendi benimEki Görüntüle 3402380
Bütün ekranı kaplayan reklamlardan yorum yazılmıyor
Alanı biliyorumEller yukarı!![]()
Bu kadar reklam çok fazla40 takla atıyorum,profil mesajlarina gitmek için sayfayı kandırıyorum, ama gücüm tükendi benim![]()
Seçime razı oldum ben ,bu çok inat,kapanmıyor, gitmiyor,yazdirmiyor, cinnetlikBu kadar reklam çok fazlaseçim trafiği burda bile var
![]()
DevelonHa birde kepçe reklamı![]()
Birde yanar dönerli reklam yapmışlar. Ekran bildiğin şimşek çakıyorDevelonbezdik ama asla unutmayacağız seni çünkü beynimize çakıldın
Dilber çıkacak diye bekliyorumBirde yanar dönerli reklam yapmışlar. Ekran bildiğin şimşek çakıyor![]()
Bi ara ablalar çıkıyorduDilber çıkacak diye bekliyorum![]()
Zorla neler gördük nelerBi ara ablalar çıkıyordu![]()
Yok ama yöresel bir sunum olacaksa bunlarla şansın yüksek beybi
Yöresel magnoliaYok ama yöresel bir sunum olacaksa bunlarla şansın yüksek beybi![]()
Heee orasını bilemem tabii.Yöresel magnolia![]()