- 1 Aralık 2021
- 12.821
- 43.804
- 548
- 34
Madımak lezzetli ama zahmetli toplaması ondan az birde kurutup yurtdışına satıyor buradakilerÇiriş pazarda çok var ama çok kokuyor yaO kadar rağbet gördüğüne göre tadı iyi mi acaba, pırasayı benzer herhalde.
Madımağın tadı güzel ama az satılıyor hatta yok denecek kadar az.
Aynen toplaması zor, o yüzden de pahalı. Isırgan da topluyor musunuz? Eşimin akrabaları bayağı seviyor ama ben fazla sevemedim, şifa niyetine yiyorum.Madımak lezzetli ama zahmetli toplaması ondan az birde kurutup yurtdışına satıyor buradakiler
Var ama toplamiyorum ben aroması değişik ve pişince demir oranını kaybetmediği için şifalı olunca tüketen çokAynen toplaması zor, o yüzden de pahalı. Isırgan da topluyor musunuz? Eşimin akrabaları bayağı seviyor ama ben fazla sevemedim, şifa niyetine yiyorum.
Ben de ilk kez gördüm burada da varmış ama yememiştim hiç geçen sene anaokulundan tanıdığım Malatya lı arkadaş toplamış bizde çok tüketilir al dedi aldım ne pisirebilirim karar veremedim sana yazdım biliyorsundur diye sonra börek yaptım bendeBen bilmiyorum bu otu Malatya 'da hiç görmedim
Emin miyiz bize özgü olduğuna
Belki ilçelerdedir. Arkadaşın Darendeli miBen de ilk kez gördüm burada da varmış ama yememiştim hiç geçen sene anaokulundan tanıdığım Malatya lı arkadaş toplamış bizde çok tüketilir al dedi aldım ne pisirebilirim karar veremedim sana yazdım biliyorsundur diye sonra börek yaptım bende
Yok merkezden geldik demişti sorduğumda bir ilçesi yada köyü var mı bilmiyorum amaBelki ilçelerdedir. Arkadaşın Darendeli mi
Hiç duymadım. Bizde otlar çok kullanılmaz. O İç Anadoluya özgüdürYok merkezden geldik demişti sorduğumda bir ilçesi yada köyü var mı bilmiyorum ama
Kazan, kazanma o cool lime yapılacak
Kazan, kazanma o cool lime yapılacak
Ben kaybedersem yaparım demedim
Olur bekliyorumbahçeden gönderiyim yeni çıkmıştı taze naneler
Bugün gidecektik ama küçük kız tiyatroya gideceğim dedi ablası ile oraya gitti büyük oğlan okul kursuna eşim şehir dışına küçüğü uyuttum ev uzun zaman sonra çok sessizOlur bekliyorum
Tünaydın. Genciz bence halaGünaydın gençler ve kendini genç hissedenler.
Anneannemin gözü yaşlıHiç duymadım. Bizde otlar çok kullanılmaz. O İç Anadoluya özgüdür
Ya ben hiç duymadım, görmedim. Ben merkezliyim, çevrem hep öyleAnneannemin gözü yaşlıTeyzem, "Ay bu Nevreste ne diyor" diyor.
Ordim nerelisin,ben hicbir şey anlamadımAnneannemin gözü yaşlıTeyzem, "Ay bu Nevreste ne diyor" diyor.
Burhan biliyormu birde ona soralımYa ben hiç duymadım, görmedim. Ben merkezliyim, çevrem hep öyle
Belki ilçelerde vardır
Sivas'a yakın Darendeliler belki bilir.
Görünmüyor artıkTünaydın millet
Nihayet bitiyor oylama ama ay sonuna kadar yine üstte görünecek oylama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?