- 1 Aralık 2021
- 11.997
- 40.165
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle hemşomÇok şükür bin şükür dimi hemsosuuuu
HoşgeldinUzun bir aradan sonraaa merhabaaaa :))))
yaz geldii valla :=) afiyet olsunnArtık cool lime aldım
HOŞBULDUMM:)Hoşgeldin
Senin haberin yok tabi nevoş gelecek ay cool lime yapacak malzeme buluncayaz geldii valla :=) afiyet olsunn
he yaa yok valla haberim malzemeleri bulunabilir gibi sanki yaa tabi olduğun lokasyona bağlı :)Senin haberin yok tabi nevoş gelecek ay cool lime yapacak malzeme bulunca
An itibari ile vazgeçmiş olabilirhe yaa yok valla haberim malzemeleri bulunabilir gibi sanki yaa tabi olduğun lokasyona bağlı :)
Geçmiş olsun 60cığım. Nerede, kaç şiddetinde?iyi akşamlar. herkese geçmiş olsun. bugün burada da deprem oldu ama ben çok şükür hissetmedim. bazıları hissetmiş
Geçmiş olsuniyi akşamlar. herkese geçmiş olsun. bugün burada da deprem oldu ama ben çok şükür hissetmedim. bazıları hissetmiş
Geçmiş olsun canımiyi akşamlar. herkese geçmiş olsun. bugün burada da deprem oldu ama ben çok şükür hissetmedim. bazıları hissetmiş
Çok geçmiş olsun canımiyi akşamlar. herkese geçmiş olsun. bugün burada da deprem oldu ama ben çok şükür hissetmedim. bazıları hissetmiş
ege denizinde 4.4 olduGeçmiş olsun 60cığım. Nerede, kaç şiddetinde?