Cam şişe patlamiyor mu ?Hazır sade kefirler var yaBen ondan alıyorum. Bitince dibinde biraz kalıyor. Üstüne ılık süt koyup karanlık bir dolaba sarıp koyuyorum. 24 saat sonra buzdolabına koyuyorum. Çokta kolay iş
Buzluğa süt ben hep koyardım. Hatta cam şişede bile koyduğum çok olurdu. Çünkü poğaça, börek, kek yapınca lafım oluyor. Her zaman bulamıyordum. Haftada bir geldikçe bir litre dolaba koyuyordum. Burada dolap küçük hiç koymadım.
iyi alışverişler ☺Sanko’da alışveriş yaparak
Ne zaman görsem parçalanıyor cam şişeler buzlukta, anlamadımBuzluğa cam şişe mi?? Hani marjinal bizdik??!!!
Benim annemin tüm buzluğu cam şişeydi. Poşet sağlıksızmışBuzluğa cam şişe mi?? Hani marjinal bizdik??!!!
Yok aşko patlamıyor. Kapağını açmak lazım çıkarıncaCam şişe patlamiyor mu ?
Anladım aşkomYok aşko patlamıyor. Kapağını açmak lazım çıkarınca
Aşko çok yer kaplıyor, gereksizAnladım aşkom
Bence de aşkoAşko çok yer kaplıyor, gereksiz
Allah yardımcın olsunKriz geciriyorum suan bebeyle ne zor ya sol bileğimi hissetmiyorum sürekli kucakta sıpa
Bizim burda 18.22 de19.13 Zano'm
Az kalmış Zano'm, su içince bana tadı nasıldı anlat ,olur mu ?Bizim burda 18.22 de
18.51 bizimBizim burda 18.22 de
Ne susadım ne de acıktımAz kalmış Zano'm, su içince bana tadı nasıldı anlat ,olur mu ?
Sizinde az kaldı18.51 bizim
1 saatten fazla varSizinde az kaldı
Açlık bende de yok ,ama kahve içsem hayat çokzel olur,hareket ettikçe su içesim geliyorNe susadım ne de acıktımama senin için içer haber ederim
Sadece bir baygınlık var. Oda ilk gün olduğundan zaar
Gece bende uyuyamadım1 saatten fazla varUykumu alamadım, acıktım, susadım
Normalde aç geziyorum ondan acıktım galibaAçlık bende de yok ,ama kahve içsem hayat çokzel olur,hareket ettikçe su içesim geliyornormalde hiç içmem
Neyse az kaldıAçlık bende de yok ,ama kahve içsem hayat çokzel olur,hareket ettikçe su içesim geliyornormalde hiç içmem
Öyle şükürNeyse az kaldı